Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny

Autor Wiadomość
RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny
Sprawdź:
(06-12-2013 21:10)Malkolm napisał(a):  Nie wiem, myślę że nie jestem aż tak głupi, aby nie wykonać poprawnie tak prostej instrukcji, ale mi nie działa. Po przejściu na taryfę Lubię to i próbie połączenia się z internetem, od razu z nowego startera zjadło mi całe 5zł. Nie wiem czy problemem może być to, że mój telefon korzysta z sieci plus (roaming)?

Może za szybko przełożyłeś starter, zanim jeszcze zmiana taryfy została zaakceptowana przez operatora?
Glosy: Malkolm (+1)
użyłem telefonu z androidem jako punkt dostępu, a internet w telefonie uruchomiłem dopiero po jakimś czasie. Zdziwiło mnie że po uruchomieniu od razu, w tym samym momencie poszło całe 5zł. wątpie że google.pl tyle danych pobiera. Dlatego zastanawia mnie ten roaming, chociaż nie powinno być problemu, bo play korzysta z sieci plusa. No nic jutro spróbuję jeszcze raz. Teraz po przejściu z "rok ważności.." na taryfę Lubię to, odczekam nieco dłużej.
Ja to jak zmieniam na Lubię to! po tej czynności restartuje telefon i zaraz prawie mi śmiga necik.Smile
Glosy: Malkolm (+1)
Mam w telefonie 2 karty sim play i jedna służy mi do darmowego neta. Problem jest taki, że mam słabą prędkość. W speedtest 0,2mb/s wychodzi mi. Czy ktoś mógłby sprawdzić w telefonie i powiedzieć mi jaką ma prędkość u siebie?
U mnie w domu mam 0.02 mb/s Jerk2
A w szkole średnio 2-4 mb/s
No właśnie testowałem w mieście i na wsi. Prędkość taka sama.
@up, Masz ustawiony wybór sieci tylko 2G GSM lub telefon nie ma wyższych technologii 3G/4G.
Odp: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny
Mi jakos po 30 minutach przyszedl sms 'wykorzystales srodki z pakietu MB na internet, mozesz surfowac z ograniczona predkoscia. [...]' wiec chyba wykryli ta 'luke' bo wczesniej nie dostawalem takich sms

Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
@up

mi nadal wszystko działa Jerk
Mi także Smile
Odpowiedz