(27-04-2014 16:22)adampl napisał(a): @draksone
Niestety ale mam to samo, w moim przypadku jedynie pomaga na to wymiana poleconych, mimo iż jest to nie opłacalne to jednak jakoś wychodzę na plus. Jak robią się spadki to wydaje 3-5$ na wymianę i przez kilka dni jest wzrost, potem oczywiście znowu spadki.
Wcześniej nie wymieniałem wcale, tylko czekałem aż system sam wymieni poleconych po 14 dniach, to oczywiście wymienił ale nawet po 6 dniach ci automatycznie wymienieni poleceni mieli 0 klików.
Jeszcze po moich obserwacjach wzrost klików jest po wyklikaniu 50 reklam, xardas zawsze pisał o 60 ale w moim przypadku wystarcza 50, progrid w moim przypadku nic nie daje, kiedyś klikałem przez 2 tygodnie 40 reklam w progridzie i nic.
ilu masz rr ? konto standard czy golden ?
ja nigdy nie wymieniam swoich rr, wymiana jeśli jest to automatyczna po 14 dniach i nie mam powodów do narzekania
zainwestowałem 120$, mam już zwrócone, z tego co zarabiają rr mam na wypłaty, zakup nowych i przedłużanie tych co mam do przedłużenia i minimum jakie miałem 30 dni jeszcze z miesiąc do tyłu, teraz wynosi 60 dni i na tyle przedłużam każdego rr którego muszę przedłużać
(27-04-2014 19:24)Workis napisał(a): Czyli inwestycje w 200 RR na standardzie - polecam. 
pozdrawiam
nie wiem co tu polecać same liczby mówią co się opłaca i co warto polecać
standard : za klik rr 0.005
golden/ultimate : za klik rr 0.01
ilość rr standard : 200
ilość rr golden : 2000
ilość rr ultimate : 4000
ty na 4 klikach Workis rr masz 0.02$, na golden ja mam 0.04
na 10 ty masz 0.20 ja mam 0.40
na 100 ja mam 4$ ty masz 2
na standard jesteś zatrzymany na 200 rr i masz dziennie maxymalnie 4$, ja dziennie przy 1000 rr mam do 14$
to co ty masz na standard na czysto przez miesiąc, ja na golden mam w nieco ponad 24 h
to co zainwestowałeś bez mała na standard 3 miesiące temu, to zrobiwszy to na golden już miałbyś zwrot i o kilkuset rr więcej
każda kolejna wypłata byłaby już twoim zarobkiem na czysto, zwiększaniem ilość rr do 2000 z zarobków a tak tuptasz w miejscu na standard i twoje zarobki nie idą w górę, stoją w miejscu a przy lecącym $ na paypal w dół to zjada je inflacja i przy każdej wypłacie przeliczając $ na złotówki za każdym razem masz mniej