Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Refback Sniecha v2 - ZAPRASZAM!!!

Autor Wiadomość

Sprawdź:
no z tych co jestem zapisany

Z tego co widzę jesteś zapisany do FatCashCow i CentBux. W FatCashCow wypłata jest zlecona, ale jeszcze nie doszła, a w CentBuxie jeszcze nie ma minimum. :-)

Jak z tą wypłatą z FatCashCow ?
coś mi się wydaje że ona w ogóle nie dojdzie...

Boro!, zaistniał pewien problem. Przez moją nieuwagę admin wysłał kasę na zły adres AP, ale napisałem już posta, żeby wysłał ponownie, ponieważ wiem, że jeśli nie istnieje konto z takim adresem AP to można cofnąć kasę. Zobaczymy, co z tym będzie. Refback i tak dostaniecie, nie martwcie się tym...

[ Dodano: 2008-12-18, 06:31 ]
Zlecona wypłata na dynamicbux, oto Wasz refback (wypłacany po otrzymaniu wypłaty):
[Obrazek: refback_dynamic.png]

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

nie bylo mnie kilka dni ale juz powrocilem i dalej klikam :idea:
niestety mialem awarie neta :-(

moglbys staty aktualizowac? ;-)

Sniechu, i jak z tym FatCashCow ??
Widziałem że wypłata zlecona była a już jej nie ma :-P

Boro!, napisałem kilka postów wyżej :-P
Niestety admin nie raczy wejść na forum i mi odpowiedzieć, wstrzymajcie się jeszcze kilka dni, jak mi nie wypłaci, to będę musiał Wam z własnej kieszeni dołożyć, ale jeśli możecie poczekać jeszcze kilka dni to byłbym wdzięczny...

Pisałem już w temacie o dingobux, ale napiszę też tutaj:

W tej chwili mam 8.10$ na koncie.
Kiedy dojdę do 10$, zapisuję sobie Wasze kliki i nawet, jeśli w późniejszym terminie wyklikacie więcej, zapłacę Wam za te wyklikane do uzbierania 10$. Dlaczego?
Maksymalna wypłata, jaką można otrzymać to 10$, które mogę zlecić za około 3 dni (muszę odczekać tydzień od poprzedniej wypłaty :-()
Te późniejsze kliki przejdą już na konto następnej wypłaty.

Jakby nie ten limit, to dzisiaj miałbym już kasę z dingo na AP, ponieważ cały czas odświeżałem stronę co sekundę C4C i już miałem zlecać, kiedy pokazało mi, że mogę zlecać jedną wypłatę w tygodniu... :roll:

Sniechu, ja oczywiście mogę poczekać :-)
Ten post wyżej widziałem ale chciałem się dowiedzieć co admin napisał no ale skoro jest nie to... :cry:

Boro!, właściwie to już nie ma znaczenia, czy dostanę tą kasę, czy nie... Skoro tak bardzo chcecie to wkleję zaraz do pierwszego posta ogólny refback. Tylko odjąłem każdemu jeszcze po 15% z refbacku w FatCashCow za ten odjęty 1$ z kawałkiem za tą "niby wypłatę".

Boro!, Ciebie poproszę też o adres AP na pw.

Kurcze no, szkoda, że tej kasy z dingo nie mogę na razie wypłacić, mam nadzieję, że wytrzyma jeszcze te trzy dni... :-|

Dzięki za refback :arrow:

Nareszcie mi dingo działa tylko teraz pewnie już ponad 10$ jest :->
Odpowiedz