Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu
Sprawdź:
(22-02-2017 21:19)Mefetyk napisał(a): Póki co mam nazbierane prawie 3$. Koniecznie trzeba mieć zweryfikowanego paypala? Pytam bo nie mam jak go teraz zweryfikować.
Nie, nie trzeba. Ja nie mam zweryfikowanego i przyszła wypłata.
(23-02-2017 17:30)Adriano42 napisał(a):
(22-02-2017 21:19)Mefetyk napisał(a): Póki co mam nazbierane prawie 3$. Koniecznie trzeba mieć zweryfikowanego paypala? Pytam bo nie mam jak go teraz zweryfikować.
Nie, nie trzeba. Ja nie mam zweryfikowanego i przyszła wypłata.
Bo gdzieś widziałem na początku, że trzeba mieć. Dlatego wolę się upewnić. A ile Ci szły pieniądze?
I czy jest jakaś możliwość żeby więcej tych ofert była? Np. Przez vpn? I w jakim kraju np?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-2017 12:14 przez Mefetyk.)
Wypłaty bardzo dobrze dochodzą a punkty lecą, przyzwyczaiłem się już do tych reklam i jestem zadowolony, że za robienie niczego dostaję jakieś tam pieniążki
Ja spokojnie 90 dziennie a maxymalnie ile miałem to 110 na 24h
Tylko że nie mam tego ustawionego tak że aplikacja działa mi sama tylko u mnie musi chodzić w tle. Włączam ją w 2 razy ciągu dnia na 5 min i spanie szybko tymi obrazkami