Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
Ponad 2 miechy czekac na 1 wypłate Jerk2 seems legit Big Grin
3 Kwietnia zlecana i nadal nie ma ;/ tyle czekania, co za świetna i poważna firma Jerk2

Instanter według waszego regulaminu wasz czas na wypłatę skończył się w dniu wczorajszym.
Powinniście wypłacić pieniądze w czasie który sami objecaliście, inaczej możecie mieć niezłe nie przyjemności ze strony wielu użytkowników i nie tylko.
Glosy: MankuT (+1)
Przepraszam fakt 28 dni roboczych Smile a więc ja muszę poczekać .. Co nie zmienia faktu że użytkownicy mogą im wysłać ten regulamin którzy sami oni przecież napisali ! Oraz screena z wypłatą aby było widać dokładny rok dzień miesiąc oraz godzin ! Bo to przechodzi ludzkie pojęcia . Fakt 1/2 jest zadowolonych i już chwali instanter ale nie dawno sami żeście płakali o swoje pieniążki! Firma jest młoda i przy takim dalszym układzie naprawdę nie wróże jej przyszłości . Oczywiście to moje zdanie lecz kontakt mam zerowy . Nie wiem to zależy od ilości zarobków czy od tego ile maili chce im się przeczytać ?! . No cóz ja czekam aż 28 dni upłynie innym radze wysłać szanownej firmie regulamin Smile Swoją drogą za złamanie tego regulaminu instatner również może mieć nie przyjemności Smile
Glosy: Patenciarz (+1)
No mi kazali e-maila napisać bo czekam na wypłatę, mam status ZAKOŃCZONA a i tak nie mam hajsu na koncie to bardzo mi kazał napisać na mejla lecz gdy napisałem to cisza... nie rozumiem tego serwisu, oczekuje nadal na moją wypłatę, która ma status ZAKOŃCZONA halo instanter Co macie na to do powiedzenia?

Wysłane z mojego OV-Vertis-02 przy użyciu Tapatalka
Tak trochę poza tematem, słabo dzisiaj z leadami troszke, u Was też?
OHO odpisali mi że jutro mi odpowiedzą na moją sprawę odpowiedź. Zatem czekam.

Wysłane z mojego OV-Vertis-02 przy użyciu Tapatalka
Wciaż tylko narzekacie przecież nikt was tu na siłe na trzyma jak napisali ,że czekają na środki to wam wypłacą inaczej jaki sens był w wypłaceniu 80% wypłat ?

Fakt , źle zrobili bo powinni wypłacić każdemu przynajmniej zaliczke a nie część osób dostała całość a część nic .

Znacie działania INstantera jak będą mieli czas i pewną wiadomość odnośnie terminu to napewno ją dostaniecie tutaj albo na pulpicie nie ma co spamić a jeśli wam się nie podoba zarobek tutaj zawsze możęcie zarabiać gdzieś indziej chociażby rejestrujac się z mojej sygnatury Smile

JA wypłate z Instantera mam już dawno na koncie więc może nie mi oceniać wasz stosunek do tej sytuacji bo wiadomo inaczej się na to troche patrzy ale z tego co widze to przesadzacie
(15-05-2014 09:54)nesarions napisał(a):  Wciaż tylko narzekacie przecież nikt was tu na siłe na trzyma jak napisali ,że czekają na środki to wam wypłacą inaczej jaki sens był w wypłaceniu 80% wypłat ?

Fakt , źle zrobili bo powinni wypłacić każdemu przynajmniej zaliczke a nie część osób dostała całość a część nic .

Znacie działania INstantera jak będą mieli czas i pewną wiadomość odnośnie terminu to napewno ją dostaniecie tutaj albo na pulpicie nie ma co spamić a jeśli wam się nie podoba zarobek tutaj zawsze możęcie zarabiać gdzieś indziej chociażby rejestrujac się z mojej sygnatury Smile

JA wypłate z Instantera mam już dawno na koncie więc może nie mi oceniać wasz stosunek do tej sytuacji bo wiadomo inaczej się na to troche patrzy ale z tego co widze to przesadzacie

Wieć skoro dostałeś juz dawno wypłatę to się nie wypowiadaj ... i nie podlizuj się do nich bo wypłacili Ci Twoją wypłatę ... nam nie wypłacili i nie mam zamiaru słuchać ich kolejnych bajeczek i wykrętów, dzieciarnia a nie firma
Bardzo mnie boli że przy problemach z płatnościami właściciele subskrypcji traktują nas mało poważnie. Tak trudno określić przybliżoną datę wypłat itp. i wyjaśnić całą sytuację nie sądzę . A później się dziwić że zaufanie spada i ilość userów.
Oni w ogóle komuś odpowiadaja na maile ?
Odpowiedz