Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
W takim razie czekamy te 2,5 tygodnia...

Instanter, czy jeżeli zlecę wypłatę pod koniec maja to pieniądze dostanę na początku czerwca (do kiedy ew.) ? Bo jeżeli będzie to samo co teraz to lipa
(13-05-2014 00:14)tsubasan napisał(a):  Te konkursy = większe stawki i wydawcy premium = większe stawki doprowadziły do tego, że nie macie środków na wypłaty? Albo się mylę. Najpierw uporajcie się z wypłatami, a później jak wszystko się ustatkuje, to organizujcie konkursy i bawcie się w wydawców premium.
Nie, konkursy motywowały użytkowników do zarabiania u nas, a zarobili dużo, z czego około 75% już wypłaciliśmy. Do tego doprowadził bardzo szybki rozwój serwisu, czego się nie spodziewaliśmy ale z czego się bardzo cieszymy.

Większość Wydawców Premium otrzymała 30-50% wypłat (czyli mniej niż większość userów) i spokojnie reagują na opóźnienia w wypłatach. WP większości mają z nami umowy, na których podstawie zostaną rozliczeni (jako firmy oraz osoby prywatne). Większość WP nie zrezygnowała z serwisu, a zarabia z nami dalej, gdyż przekładają zarobek nad poślizg w wypłatach jaki miał miejsce.

Są 2 powody dla których warto z nami zarabiać:
1. Wszystko jak zawsze zostanie wypłacone.
2. U nas użytkownicy zarabiają najwięcej.

(13-05-2014 20:04)Androoo napisał(a):  W takim razie czekamy te 2,5 tygodnia...

Instanter, czy jeżeli zlecę wypłatę pod koniec maja to pieniądze dostanę na początku czerwca (do kiedy ew.) ? Bo jeżeli będzie to samo co teraz to lipa
Adndrooo
W Czerwcu wyjdzie wszystko, Kwiecień był tak dobry, że spłaciłby 3x wypłaty Marcowe.
Tak te wypłaty, które zlecisz w Maju, zostaną wysłane w Czerwcu.

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
co z rachunkami? Chciałbym sie rozliczyć z US a nie wygenerowaliście mi rachunku... kiedy go otrzymam?

PS: wszystkie pieniądze zaległe już otrzymałem, więc chciałbym aktualnie jeszcze do nich rachunek Smile
(13-05-2014 20:10)qaz1 napisał(a):  co z rachunkami? Chciałbym sie rozliczyć z US a nie wygenerowaliście mi rachunku... kiedy go otrzymam?

PS: wszystkie pieniądze zaległe już otrzymałem, więc chciałbym aktualnie jeszcze do nich rachunek Smile
Qaz1 zmień dane w poprzednim na aktualne (data, kwota) i nam wyślij. To wszystko Smile

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
(13-05-2014 20:12)Instanter.pl napisał(a):  
(13-05-2014 20:10)qaz1 napisał(a):  co z rachunkami? Chciałbym sie rozliczyć z US a nie wygenerowaliście mi rachunku... kiedy go otrzymam?

Qaz1 zmień dane w poprzednim na aktualne (data, kwota) i nam wyślij. To wszystko Smile

czyli Wasz system nie będzie generował rachunków samodzielnie?
(13-05-2014 20:12)Instanter.pl napisał(a):  

Kiedy otrzymam swoja wypłate??
instanter.pl Subskrybcja SMS
Instanter i tego właśnie oczekiwałemSmile Konkretów w sprawie wypłat. W takim razie czekam na przelew wraz z wypłata za majSmile

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
75 % wypłacone tyle osób zarabia a w galerii dzisiaj i wczoraj rządzi Shorte.st......
Niektórzy dostali wypłate z konca kwietnia/Ja zlecilam 17.04 100 zl i wciaz nie mam wiec nie wiem jak wybieracie tych co sie zalapali.A szkoda bo mialam nadzieje tu wrocic do zarobkow z marca ale widze ,ze lepiej tutaj nie siedziec i dobrze zrobilam przenoszac sie.Powodzenia wam z takim podejsciem zycze,trzeba bylo od razu pisac ze do 10 maja bedzie wyplacona czesc wyplat a nie zapewniac ze kazdy dostanie.
(13-05-2014 20:32)kuba48 napisał(a):  75 % wypłacone tyle osób zarabia a w galerii dzisiaj i wczoraj rządzi Shorte.st......

Nie każdy musi się chwalić zarobkiem i wypłatami dla jednych to jest "codzienność" a dla drugich coś nowego i prosze ja was przestancie co post pisać gdzie moja wypłata przecież już wszystko zostało napisane
Odpowiedz