Tak więc ode mnie to na tyle w tym miesiącu, podliczam moje statystyki ogólne ze wszystkich miesięcy od założenia wątku ( bez yieldu, za dużo liczenia). Podzieliłem statystyki na 6 kategorii: Combo, Płatne propozycje, Live, HT/FT,3for3, oraz Value nad którymi skupiam się w lutym. Tak więc statystyki oprócz Combo są bardzo dobre.
Combo ( typy akumulowane) - 19 wygranych na 58 podanych, skuteczność 32,7 %, przy stawce 10/10 strata wyniosła 14,5j.
Płatne propozycje ( Rikk, Komso, Jokerbet, Cheguevara, TopInsider i kilka innych w między czasie ) - 44 wygrane na 68 podanych, skuteczność 64,7 %, przy stawce 10/10 zysk wyniósł 214,2j
Typy Live - 75 wygranych na 192 podane, skuteczność 39 %, przy stawkach od 1/10 do 10/10 zysk wyniósł 751,5j.
Typy HT/FT - 1 wygrany na 20 podanych, skuteczność 5%, przy stawce 10/10 zysk wyniósł 100j
3for3 - 3 wygrane na 5 podanych, skuteczność 60 %, przy stawce 10/10 zysk wyniósł 16j.
Valuebety ( od tej pory kładę na nie największy nacisk ) - 23 wygrane na 59 podane, skuteczność 39%, przy stawce 10/10 zysk w tak krótkim czasie wyniósł 126,6j.
Tak jak wspominałem nie podaję yield oraz średniego kursu, ponieważ jest to zbyt dużo roboty. Dziś liczba wyświetleń mojego wątku przekroczyła 10,000, niestety nikt nie zgłosił się po typy na PW. Nie wiem czym jest to spowodowane, być może lenistwem, bo i tak przecież wrzucę typy do wątku czy też brakiem zainteresowania. Tak jak wspominałem przenoszę się na monitoring betrush.com, chętnym podjęciem współpracy ( najlepiej długofalowej ) polecam napisać do mnie na PW, bądź na pocztę podaną w profilu. Z mojej strony to wszystko, przenoszę się do mojego drugiego wątku, choć już pojawiają się próby hejtu, ale to z nami Polakami tak już jest. Życzę wszystkim podobnych wyników oraz wytrwałości. Dzięki za poświęcony czas