Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Inwestowanie w opcje binarne?» Ponad 3500€ zarobione w 25 dni :) Fart stulecia :D Atrakcyjny sposób zarabiania dla rozsądnych i odpowiedzialnych ludzi.
Panowie, to nie mogą być puste słowa. Czy nie lepiej narazie zrobić na prostym blogu, przetestować jak to będzie działało, jaka skuteczność. Ja będę zliczał nasze łączne zyski(zyski z obstawionych inwestycji łącznie) i straty i zpisywał na blogu(blogspot, bądz inne) a potem jak zauważymy że to działa, są wyniki, jest skuteczność, zaczniemy coś działać w stronę profesjonalnej strony(elit club). Bo narazie trzeba przetestować skuteczność. Ja zaraz zrobię przykładowego bloga i tutaj linka wklepie.
A dla mnie to nie ma sensu, jak już macie hosting i domeny są darmowe, to jaki problem zrobić bloga na WordPressie? Nie widzę różnicy między prowadzeniem bloga na BP a WP, przecież wstawianie postów to prosta czynność i tu, i tu, a zawsze lepiej wygląda strona na hostingu .pl niż blogspot.com Nigdy nie wiadomo, kto trafi na naszą stronę i najlepiej zrobić jak najlepsze pierwsze wrażenie.
Co do bloga, to moim zdaniem blog sam w sobie nie jest narzędziem najlepszym do szybkiej wymiany opinii i zdania. Fajnie by było, jakbyśmy mieli swój chat (irc), na którym w danej chwili i momencie moglibyśmy wymieniać opinie i spekulacje co do cen.