Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: FX7 Pro - 10% dziennie przez 20dni ! - PŁACI !
Parę stron wcześniej jest jak założyć spór na Payza więc przeszperaj czasem temat.
Szaman nie masz na co czekać, już dość spora grupka osób założyła spór, także konto admina jest pewnie close, także zakładaj już śmiało
(25-06-2012 16:27)Szaman1644 napisał(a): Tak jak sugerowałeś złożyłem spór. Jest taka możliwość, abym niczego nie odzyskał?
Tak. Kasa jest oddawana z konta które program posiada, więc jeżeli skończy się na nim kasa to nic nie dostaniesz - w końcu Payza nie będzie dokładać do interesu (...no i oczywiście nie dostaniesz kasy, jeżeli wyciągnąłeś więcej niż wpłaciłeś).
EDIT: hehe, rozekrr wyprzedziłeś mnie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-06-2012 16:38 przez adax84.)
Kurde, czyli może nikt z nas nic nie dostać. Ja akurat byłem w 5 dniu inwestowania w tym programie i mi nie wyszło coś. To gość ma 7 dni, aby zwinąć kasę z konta. To chyba możemy się pożegnać z kaską