Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[SCAM] xfwcs.com -inwestuj z PayPal& liberty reserve » DOWODY KILKUNASTU WYPŁAT NA KONTO PAYPAL, CAŁY CZAS PŁACI OD KILKU MIESIĘCY - ŚWIETNE MIEJSCE NA INWESTYCJE SWOICH ŚRODKÓW

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve
Sprawdź:
No okey , to jeszcze raz dziś do niego napiszę . Jak odpiszę dam znać Wink
RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve
Tomazzi kiedy ostatnio wypłacałeś?
Wypłaty i wpłaty instant póki co dochodzą , ale odpowiadać admin nie odpowiada , może na wakacjach Wink
nie ma mowy ;p przecież musi obracać kasą ;D
(04-08-2012 08:19)Szaman1644 napisał(a):  Tomazzi kiedy ostatnio wypłacałeś?

27.07 ostatnią kontrolną wypłatę robiłem
jak mi się zakończy któryś z depozytów to przed reinwestycją zlecę kontrolną wypłatę
Ok. Dzięki. Chce wiedzieć co i jak z programem, bo ja cały czas reinwestuje.
(04-08-2012 09:17)Szaman1644 napisał(a):  Ok. Dzięki. Chce wiedzieć co i jak z programem, bo ja cały czas reinwestuje.

Ja również cały czas reinwestuję i obracam Smile
jak wypłacę kontrolną jak mi się depozyt zakończy i zrobię reinwestycję, wpłyną środki to dowód jak zawsze zamieszczę Smile
Czekam 6 dni na wypłatę na PP. Dwa dni temu przypomniałem adminowi mailem - bez odzewu. Niech obrońcy serwisu mnie linczują, ale coś mi tu śmierdzi. :/ Wakacje wakacjami, ale każdy ma tak czekać? Wątpię. To co to za brak profesjonalizmu?
(04-08-2012 12:59)Don Lewski napisał(a):  Czekam 6 dni na wypłatę na PP. Dwa dni temu przypomniałem adminowi mailem - bez odzewu. Niech obrońcy serwisu mnie linczują, ale coś mi tu śmierdzi. :/ Wakacje wakacjami, ale każdy ma tak czekać? Wątpię. To co to za brak profesjonalizmu?

ja nie wiem, ty to zawsze jesteś pokrzywdzony ...
1 nie czytasz informacji odnośnie lr i się awanturujesz bo nie spełniasz warunków by wypłacić na lr i nie masz zrealizowanej zleconej wypłaty i musisz ją anulować bo co z tego, że nie spełniasz określonych warunków ale ty masz na ten temat swoje widzi misie ...
po anulowaniu na lr zleciłeś wypłatę na pp i jej nie masz ... kilku poleconych po reinwestycji wczoraj zostawili środki na wypłaty i wypłacali wczoraj a w nocy czasu polskiego (2-3) środki mieli na pp

pisz dalej do admina na : [email protected]
Cytat:ja nie wiem, ty to zawsze jesteś pokrzywdzony ...
1 nie czytasz informacji odnośnie lr i się awanturujesz bo nie spełniasz warunków by wypłacić na lr i nie masz zrealizowanej zleconej wypłaty i musisz ją anulować bo co z tego, że nie spełniasz określonych warunków ale ty masz na ten temat swoje widzi misie ...
po anulowaniu na lr zleciłeś wypłatę na pp i jej nie masz ... kilku poleconych po reinwestycji wczoraj zostawili środki na wypłaty i wypłacali wczoraj a w nocy czasu polskiego (2-3) środki mieli na pp

Po prostu z innymi serwisami nie ma takich cyrków i jakichś śmiesznych "wymagań", by sobie łaskawie móc wypłacić pieniądze. Czytałem cały temat, więc informacji na LR nie pominąłem - widocznie mi się od ilości sprzecznych chwilami danych pomieszało i stąd wynikło tamto nieporozumienie. Tak czy siak, moje widzimisię, jak to nazwałeś, dotyczyło faktu, że na stronie nie ma jasnych informacji, a dają możliwość przewalutowania pieniędzy z PP na LR - po co, skoro tracisz parę dolarów, a potem dostajesz maila, że i tak nie możesz tego wypłacić? Wprowadza mnie to w błąd, no przepraszam.

Ok, kolejny mail poszedł. Mam nadzieję, że w końcu admin się spręży, bo to przesada, by ktoś, kto - wnioskując po Twoich słowach - zlecił wypłatę później ode mnie, dostał ją znacznie, znacznie szybciej...
Wątek zamknięty