Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
jozio94, teraz już o tym wiem, ale Polak mądry po szkodzie... Zniechęciła mnie liczba reklam, byłem wtedy świeży w świecie get-paidu i myślałem, że najlepsze buxy to taki np. 07Bux, w którym jest 20 parę reklam i można szybko dojść do wypłaty. Teraz się już trochę przekonałem co do neobux'a, ale jest już na tyle długo działającym bux'em, że większego ryzyka w wynajmowaniu poleconych raczej nie podejmę (albo jak już to malutkie :-))
szymek00, jeżeli chcesz inwestować w BuxOut, to inwestuj, nikt Ci nie broni... I nie pisz że NeoBux to SCAM, bo możesz wprowadzać nowych użytkowników forum w błąd.
szymek00, ale jak możesz pisać, że neobux to scam skoro dużo ludzi z tego forum i z całego świata (no może prawie całego :-P) dostają ciągle swoje automatyczne wypłatki na AP? Jak na razie nie ma wyraźnego sygnału, że bux może się zescamić, (chociaż nigdy nic nie wiadomo) ale dla mnie neobux jest najbardziej wiarygodnym bux'em, ponieważ zainwestowałem w niego 21$ (dużo jak na mnie) i jestem już tylko 5$ na minusie (wczorajsza inwestycja). Jeśli o mnie chodzi to wolę Neobux'a od BuxOut i takie jest moje zdanie. Każdy ma i tak swoje własne zdanie i nic (nikt :-D) tego nie zmieni.
Też uważam, że warto cały czas inwestować w Neo, przy tylu userach (ponad milion) admin nie za szybko zrezygnuję ze swojej kopalni $ :-P Cały system Neo jest b.dobrze przemyślany więc firma będzie jeszcze dłuuugo na szczycie :-|