Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie
myclix4u chyba do scamu, od razu po odpaleniu 7 $ mi nabiło, a przy chęci wypłaty: You do not have enough funds in your account to complete this operation.
Your minimum cashout is $1999.00
(27-09-2015 22:17)Jah23 napisał(a): myclix4u chyba do scamu, od razu po odpaleniu 7 $ mi nabiło, a przy chęci wypłaty: You do not have enough funds in your account to complete this operation.
Your minimum cashout is $1999.00
(28-09-2015 09:14)kobol5 napisał(a): na screenie widać nie działające mi strony. u was działają te pluginy czy też macie błedy ? http://postimg.org/image/onr18438n
U mnie wszystkie z pluginów, które u Ciebie nie działają są w porządku
(28-09-2015 09:27)chincyk napisał(a): i jak idzie zarobek w tym programiku? korzystałem z niego 2 miechy temu ale przez scamy zrezygnowałem...
Nie ma co rezygnować skoro to jest pare minut dziennie
Zresztą są strony, które są zaufane i można polegać na tych a resztę traktować jako możliwość większego zarobku.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-09-2015 10:33 przez WhySoRaped.)