Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Fires.pl - wątek główny

Autor Wiadomość
RE: Fires.pl - Nowy serwis Ala EasySUB !
Sprawdź:
(07-01-2014 01:54)arek105 napisał(a):  Jak kasy nie będzie w piątek do 16 to wiadomo co Big Grin

Miałeś sen i wszedłeś na forum, żeby nam to ogłosić? Jerk2
nie mialem bo nie spalem i nie spie xxxx zart Big Grin

+20 % za wulgaryzmy
//Sloniasek
Glosy: koza09 (+1)
@up kolego slownictwo kontroluj. Kasy jak nie byl tak nie ma ZLECONEJ. Tylko mi teraz nie pisac ze ten temat juz byl i wgl..wchodze tu nie udzielam sie ale czekam od 22 grudnia z kasa ponad 300 zl . I dalem info ze mnie nie zostaly jeszcze wyplacone pieniadze. Pozdrawiam tych 'aktywnych inaczej' .
Mam ten sam problem trochę się niecierpliwię .. 3 wypłaty od 24 grudnia.
Dzisiaj powinien wypłacic przestancie spamic tak jak @up. Jak nie wyplaci do środy (00:00) to można spamić. Tongue
Glosy: piotrekprorok (+1)
Jako , ze juz jest wtorek to cos napisze , wszyscy mowia ze jak nie wyplaci to SCAM itp.
Gdyby to byl SCAM , to watpie zeby w piatek robil komus wyplate na 7000 PLN , a raczej wybralby 45 PLN.
Wiec ludzie spokojnie czekajcie dzisiaj i jutro i wtedy zaczynajcie rozmowy o tym kto dostal , a kto nie dostal wyplaty , bo tylko przez noc doszly 3 strony postow z czego polowa byla o wyplatach

WERYFIKACJE TELEFONICZNE KONT FACEBOOK GMAIL I INNYCH ZA 50 GROSZY -> http://zarabiam.com/Temat-Weryfikacja-Ko...YCH-116093
Glosy: jaro225 (+1), piotrekprorok (+1)
Myślę dokładnie tak samo jak @up. Teraz od jakiegoś czasu kilkadziesiąt tematów i stron w tym wątku ciągle o tym samym. Troszkę cierpliwości jeszcze nikomu nie zaszkodziło Smile
Glosy: tomswi (+1)
Cierpliwość już była w innej firmie musicie też to zrozumieć że ludzie się boją pracować .

Kolejna sprawą jest fakt że co do EasySub to tam był o wiele lepszy kontakt ze supportem.

A i uprzedzam mądrale oszczędzajcie sobie postów typu ''jak się nie podoba to nie zarabiaj''. Muszę Was Zmartwić Już tu nie zarabiam Smile Z własnego doświadczenia wolę dmuchać już na zimne .

I proszę niektórzy to już tu robią z siebie nie wiadomo kogo. Zachowują się jakby byli Best Earnerami na ZC. Czy Killer albo może mniejszy kaliber vankosiara się tak unosi jak niektórzy tutaj ? Nie dlatego kłótnie i inne cwaniactwo mija się z celem i świadczy o kulturze a dokładnie jej braku.

Wielu pisze żeby nie spamować itd. A sami to robicie pisząc ''@up @xxx'' nie spamuj już. Od oceny tego kto i gdzie oraz jak spamuje są Moderatorzy no i Sam on Admin.

Dziękuję dobranoc , ja idę właśnie spać Big GrinLol
Glosy: Pawlak093 (+1)
Kasa będzie. Tylko kiedy ? Wiem że jak VEX pisał by w tym temacie regularnie to było by już 1k stron Big Grin Ale jakieś aktualności by mógł wrzucić co 1-2 dni ( dzień ). Czekamy cierpliwie. Duży biznes, to i poślizgi czasowe mogą być Smile Sam już czekam na ponad 1k PLN Smile
(07-01-2014 07:45)mikiniki napisał(a):  Kasa będzie. Tylko kiedy ? Wiem że jak VEX pisał by w tym temacie regularnie to było by już 1k stron Big Grin Ale jakieś aktualności by mógł wrzucić co 1-2 dni ( dzień ). Czekamy cierpliwie. Duży biznes, to i poślizgi czasowe mogą być Smile Sam już czekam na ponad 1k PLN Smile

Po co ma wrzucać co 1-2 dni. Jak wyraźnie napisał że resztę wypłat zrealizują we wtorek żeby wszyscy do środy mieli na koncie. Ja uważam to za treściwą wypowiedź i nie potrzeba żeby umieszczał to samo co 1-2 dni. Wiadomo że jak Vex się odezwie na forum robi się 3000 tyś spamu
Glosy: piotrekprorok (+1), jakuba (+1)
Wątek zamknięty