Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
(23-02-2017 20:31)SnPake napisał(a):  To sie wez do roboty, konwersja sie sama nie robi, ja nie zwalniam z praca nad promocja i kreci sie na podobnym poziomie

Powiem tak, pracuje i to ostro traffic rośnie a zarobki stoją w miejscu jak i poziom odnowień.

Ale powiem tak. Zrobiłem testy z innym konkurencyjnym serwisem także na aktywacje sub. A jak wypadły testy?

W ciągu 3 dni na eforsie wpadło mi: 19 leadów
W innym serwisie: 38 leady

Zarabiałem u was od bardzo dawna, ale to Co się dzieje na eforsa 2.0 to szczyt mojej wytrzymałości.
@edit: Na starej eforsie wszystko działało jak trzeba

Pozdrawiam .

sad32esadsaxc, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2017.
Glosy: dbv (+1)
Przyznam, że coraz lepiej to wygląda, nie zauważyłem opóźnień.

[Obrazek: Untitled1.jpg]

lukas1987, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2017.
Glosy: shiks (+1)
Przydałyby się statystyki takie jak w starej eforsie, w liscie leadow zeby bylo z jakiego linku wpada
(25-02-2017 09:11)myself93 napisał(a):  Przydałyby się statystyki takie jak w starej eforsie, w liscie leadow zeby bylo z jakiego linku wpada

Masz przecież pole referral. Nie pokazuje ci?

[Obrazek: IMG_20170225_091618.png]
U mnie katastrofa, na konkurencyjnych serwisach o wiele lepiej.. Tutaj z dziennych ok.60zł nagle z jednego dzień na drugi zrobiło się 0zł xD Jak nie brak odnowień GO5 w piątek, same FREE to teraz w ogóle.. Support to pisze, że będzie odpowiadał, a tak na prawdę to się pewnie nie doczekamy na odpowiedź Wink Eforsa 2.0 - katastrofa. Nie polecam Smile
(25-02-2017 11:24)supercola napisał(a):  U mnie katastrofa, na konkurencyjnych serwisach o wiele lepiej.. Tutaj z dziennych ok.60zł nagle z jednego dzień na drugi zrobiło się 0zł xD Jak nie brak odnowień GO5 w piątek, same FREE to teraz w ogóle.. Support to pisze, że będzie odpowiadał, a tak na prawdę to się pewnie nie doczekamy na odpowiedź Wink Eforsa 2.0 - katastrofa. Nie polecam Smile

A może to nie Eforsa jest zła, tylko Ty olewasz sprawę i myślisz, że subskrybent jest dany raz na zawsze? No nie, tak to niestety nie wyglądaWink Bez działania, ciągłego starania zbyt dużo w tej branży nie ugrasz, wiem po sobie. Wahania są normalne, wpisane w specyfikę branży, tyle. Nie bardzo rozumiem ludzi, którzy wchodzą na forum, żeby wylać swoje żale. Trochę już działam na Eforsie i owszem zdarzały się spadki czy jakiechś opóźnienia w napływie notyfikacji, ale prędzej czy później wszystko wracało do normy (tyle że ja ciągle działałem, a nie przesypiałem tygodnie, licząc że pieniądze same będą wpadać). Odnoszę wrażenie, że spora część osób pisząca na forum żyję w przekonaniu, że jeśli zdobędzie kilkanaście/kilkadziesiąt leadów, to ta liczba utrzyma się przez cały czas. No nie. Ludzie nie są idiotami (raczej) i jak widzą że nalicza im coraz większe rachunki, to kumają że coś jest nie tak i wyłączają subskrypcje (tym bardziej, że na prawo i lewo trąbią i ostrzegają przed subami). Trochę pokory, serio. Zamiast zwalać winę na portal, może warto przyjrzeć się sobie? Takie filozoficzne zakończenie mojego elaboratu;p
Zdarzają się wyjątki mam jednego gościa, co od 07-08-2016 grzecznie co tydzień ma kasę na koncie (lub abonament) i od tamtego czasu jest lead. Ale pracując ciągle tak samo cały czas było tyle samo odnowień, zrobiłem miesiąc przerwy i spadło o ponad połowę. Ludzie się wypisują niestety :/
Dokładnie o tym mówięWink Jeśli sam nie zadbasz o swoją pozycję, to nikt za Ciebie tego nie zrobi. A już na pewno usprawiedliwianie swojej nieudolności błędami systemowi w tym nie pomoże, bez urazy;p
(25-02-2017 17:10)MajkMizrachi napisał(a):  Dokładnie o tym mówięWink Jeśli sam nie zadbasz o swoją pozycję, to nikt za Ciebie tego nie zrobi. A już na pewno usprawiedliwianie swojej nieudolności błędami systemowi w tym nie pomoże, bez urazy;p

Nie, nie o to chodzi Smile 100 subów nie znika z jednego dnia na drugi tak po prostu Smile Na poprzedniej eforsie miałem suby, które wpadały od pół roku i nagle na nowej eforsie zniknęły - rozumiesz ? Smile Dlatego aktualnie nie zarabiam na tej nowej eforsie, bo widzę że jest gorzej niż było..
Ta, pisałem do dziewczyn dawno temu jak były tylko pogłoski o nowej eForsie.
Mieli sporo roboty aby wdrążyć nowe rozwiązania i pomysły do eForsy 2.0...

Nie widać nic innego poza programami video, download i widget aktywacji... co tyle czasu robiliście że nie ma jakiś gotowych nowy promocji? Co Wam zajęło tyle czasu... skrypt na którym stoi eforsa pewnie zakupiliście na http://codecanyon.net/ , to dobrze bo tam są super rzeczy ale gdzie są te MEGA nowości oprócz IVR...

Brakuje (według mnie)
- ranking użytkowników
- ranking programów
- czat
- forum z powiadomieniami
- sklepik z gadżetami eforsy
- video poradniki dla początkujących - dla osób, które zaczynają swoją przygodę i nie są obeznani
- aplikacji na ios i android
- nowe banery reff
- różne style widgetów aktywacji

Nie narzekam, ale sporo Wam to czasu zabrało ...

Sprawdź mój mentoring z Afiliacji i Erotyki
[Obrazek: id-user.PNG]
Odpowiedz