Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
(12-05-2014 12:12)blazej1128 napisał(a):  
(12-05-2014 12:08)Hercik napisał(a):  Ja dostaje odpowiedzi cały czas kwestia max 2h nieraz pare minut

To im napisz żeby mi wypłaty zrobili beka
Jeśli chodzi o sprawę wypłat to specjalnie pewnie nie odpisują.
Ja wcześniej też nie miałem problemu z kontaktem. Teraz jak napisałem do nich w kwestii terminu wypłaty i tego dlaczego jeszcze nie jest zrealizowana od wczoraj cisza...

Czekam do 15 maja!!
[Obrazek: sss1jpg_enwxaap.jpg]

Wypłata dotarła mi dokładnie tak jak mówili. Miałem "Zakończona" w piątek Wink
Od kiedy instanter wycofał program z doładowaniami ??
Ja rowniez czekam do 15 maja , moja wyplata ma byc przynajmniej zakonczona !
Z tego co pamiętam to nie miał takiego programu, a jak miał to daaawno wycofał Wink
(12-05-2014 10:49)hosezbsk napisał(a):  
(12-05-2014 09:33)mucios napisał(a):  Powtórzę pytanieSmile Czy ma ktoś zakończona wypłatę z 28 kwietnia lub później?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ja mam zakonczoną z 28 kwietniaSmile

No to rewelacja, moja czeka z 27 kwietnia i nie promuje dalej bo nie wiem co z hajsem xD

Jak zrobic z siebie idiote w internetach
https://youtube.com/@HungerSimon
instanter.pl Subskrybcja SMS
(12-05-2014 12:25)Patenciarz napisał(a):  Ja rowniez czekam do 15 maja , moja wyplata ma byc przynajmniej zakonczona !

Zakończona możesz mieć, tylko kiedy wyjdzie przelew od nichSmile Jak widać teraz zakończone wypłaty w sobotę wyjdą dopiero dziś około 16.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
(12-05-2014 12:24)UmCyK napisał(a):  Od kiedy instanter wycofał program z doładowaniami ??

Jest, ale tylko dla wydawców premium.
(12-05-2014 12:15)mucios napisał(a):  Ja wcześniej też nie miałem problemu z kontaktem. Teraz jak napisałem do nich w kwestii terminu wypłaty i tego dlaczego jeszcze nie jest zrealizowana od wczoraj cisza...

Czekam do 15 maja!!
Mam tak samo jak ty Wink wcześniej żadnego problemu z kontaktem.
Odpowiedz