Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Informacje o wypłatach z FireCash

Autor Wiadomość
RE: Informacje o wypłatach z FireCash
Sprawdź:
W zeszłym miesiącu przelew przyszedł już 10-tego, a teraz jest koniec 18-tego a na pustym koncie tylko wiatr wieje...
To prawda. Nigdy niczego nie możemy być pewni. Ale to nie tylko w tym biznesie, niestety w coraz większej ilości prac, jest różnie...Smile
Najbardziej denerwuje to, że obiecują a nie dotrzymują słowa i to nie pierwszy raz.
Pragnę wszystkich przeprosić. Niestety przelew który powinien być u nas 15 marca dojdzie dopiero jutro koło 11-12 (info z banku).
Przelewy walutowe mają to do siebie, że niestety czasami nie wiadomo czemu wisza zanim zaksięgują.
Jutro zrealizujemy wszystkie przelewy bankowe - zrobię wszystko, żeby wszystkie wyszły przed 14 tak aby były tego samego dnia u Was na koncie.
W ramach przeprosin w kwietniu do 10 wszyscy otrzymają swoje pieniądze - powiększymy specjalnie na ten cel rezerwę + wygospodarujemy kasę na coś fajnego na firedays.
Przepraszam jeszcze raz wszystkich, którzy czekają na przelewy.
Glosy: exxthc (+1), bielu243 (+1)
No kurcze nie fajne. Jest 19 Marca i nie dostałem pieniędzy. O co chodzi bo trochę nie ogarniam.
Przelew doszedł. Realizacja wypłat trwa. Jedziemy od najwyższych do najniższych - obecnie juz poniżej 100$ są wysyłane
No i elegancko. Pieniążki już są na koncie Smile. Naprawdę ludzie, nie wiem co tak spinacie o te wypłaty, jeżeli pieniądze naprawdę są wam potrzebne, to napiszcie email do Artura i podajcie powód czemu potrzebujecie przelewu na szybko. Nie dość, że odpisze w ciągu kilku minut to można się z nim dogadać.
U mnie jeszcze nie wysłane
Zostało jeszcze około 60 przelewów, dziś wyjdą.
U mnie wypłacone ale nie załapałem się na ostatnią godzinę księgowania o 18.15 ;x
Odpowiedz