Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(24-02-2013 14:39)dareo0045 napisał(a): na moim galaxy mini gry na procek armv7 nie zaliczają się ponieważ trzeba je na dodatek uruchomic a muj miniacz ma armv6 procek.
"mój " Samsung Galaxy mini ma procesor armv6 , dlatego połowy aplikacji nie da się zainstalować
nie można było tak napisać?
nie wiem.w social wallet można w Dziale flurry oglądać trailery ale jak uzbierałem 2.98 dolca tood 3 dni nie nalicza za oglądanie natomiast w Wiroll wszystko dobrze działa tylko niestety jednorazowe oferty.Skrócić oglądanie mogę tylko w wiroll.A w whafie założyłem nowe konto i też to samo czyli nie włącza się flurry.Zmiana hidemanem praktycznie nic nie daje.Jedynie hideman na amerykanskim ip dużo pomaga w Get App apps free ale tam na 1 dolca trzeba mieć aż 3500 pkt.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2013 15:09 przez dareo0045.)