Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: FX7 Pro - 10% dziennie przez 20dni ! - PŁACI !
Kasy brak, koniec zabawy. Dwa spory założone, teraz tylko czekać na rozwijanie się sprawy.
P.S. Do osób które chcą założyć spór, z każdej wpłaty którą dokonaliście na program, można założyć oddzielny spór.
(25-06-2012 08:22)Ruska34 napisał(a): Powinni dać 1000% dziennie i 150% za reffa, wtedy na pewno nie będą padać
dobrze że nie wchodziłem
+1 dla Ruskiego reputka leci
Jak pisałem na innych forach że sie zaczyna scamić to zostałem wyśmiany i pociśnięty że sie nie znam. "Program przecież płaci na payze z opóźnieniem ale płaci" "zamilcz" itp.
Nie minęło kilka dni i nie płaci.
To że nie płacili na LR i PM już dawało grubo do myślenia a jak zaczęły monitory z statusem scam znikać to już było jasne ocb. Współczuje tym którzy stracili kase.
Dokładnie W każdym tego typu hyipie każda obsuwa może wskazywać tylko jedno Żaden Hyip z takim % nie pociągnie za długo..
Może nam się wydawać że długo(bo my wpłacamy 100-500$) to 200% kwoty to nie tak dużo.. Ale taki Kowalski wpłaci 5000$ i 200% z tej kwoty to już jest 50 użytkowników wrzucających po 100$... a gdzie dla nich kasa?
czego płaczesz. program podziałał 2 tury. Swoje dostałem.
PS. Na payzie oddadzą tylko kasę jeżeli depozyt nie przekroczył sumy wypłat.
Ja w jednym depozycie tylko mogę, bo w drugim 4 dni tylko niewypłacone mi zostały
(25-06-2012 09:42)TwojaMama napisał(a): czego płaczesz. program podziałał 2 tury. Swoje dostałem.
PS. Na payzie oddadzą tylko kasę jeżeli depozyt nie przekroczył sumy wypłat.
Ja w jednym depozycie tylko mogę, bo w drugim 4 dni tylko niewypłacone mi zostały
Jeżeli na drugim np. z 100$ zarobiłeś 160$, a na pierwszy dałeś 60$ to nic nie dostaniesz