Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Trafisz.com » Nowy program Partnerski

Autor Wiadomość
RE: Trafisz.com
Sprawdź:
To działa jeszcze, bo nie wiem czy w to iść.
Mam wrażenie, że naliczanie jest zmienione wręcz. Wpłacono 200 zeta, w panelu wylądowało 48... Nie jestem wybitnym matematykiem, ale na 50% mi to nie wygląda.
Mi też w sierpniu tragicznie zlicza. Teraz doszła lista wpłat, wiec łatwiej wyłapać czy wszystko jest okey. Napisałem do supportu, pozostaje czekać.
Coś tam wpada Smile
http://wstaw.org/w/3yp6/
Ekspresowa wypłata i tak jest teraz chyba realizowana ręcznie, niepotrzebnie 3 zeta wywaliłem... Zleciłem po pólnocy i dalej widnieje jako niezrealizowana. na koncie tez brak.
Ja wczoraj zleciłem po 17 i tez oczekuje...
Pewnie jak zawsze poczekamy sobie do poniedziałku Smile
Weekend trzeba czekać do poniedziałku lub jutro Smile
Ale po to są wypłaty expresowe by szły od razy... Tak jak mi już admin gadał, że on nawet nie ingeruje w expresówki, bo one lecą automatem. A tu normalny dzień tygodnia i 18 godzin już expresówka stoi niewypłacona. Za co ja płacę 3 zł? ;D
Trafisz Support

Może nam napiszesz co z tymi wypłatami expresowymi?
Jak jest problem nadal to kiedy go naprawicie?
Co z tymi statmi? Ludzie wpłacają a na konto do wypłaty dociera mniejszy procent.

Może napisz do której godz realizujesz wypłaty.
Jak sobie robisz wolne to może by tak dać znać?
Z tego co mi wiadomo to dziś jest piątek i normalny dzień roboczy Tongue
Jak macie problem z expresami to je zlikwidujcie i tyle.
Racja już trochę czasu expresowe wypłaty nie działają a cały czas 3 zł jest pobierane.
Trochę to bez sensu powinno być napisane jeśli nie ma expresowych wypłat.
O której godzinie i w jakie dni są robione przelewy,bo dziś mamy dzień roboczy a Weekend jutro wiec dziś nawet nikogo nie było.
Nie możliwe wypłata zrealizowana Rolleyes
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: