Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Lajkuj.pl

Autor Wiadomość
RE: Lajkuj.pl
Sprawdź:
Nie polecam Smile 5 dni klikania i nie wypłacili.. 0 kontaktu z nimi ani nic..
Banować oszustów klikających z fałszywych kont brawo lajkuj.pl
Czyli nie opłaca się tam teraz?
Ja polecam.... wypłata przyszła wczoraj W 2 GODZINY!

[Obrazek: 5_PLN.jpg]
Ja tam nie polecam tego serwisu stawki mają tragiczne, przez ponad miesiąc 5zł uzbierałem gdzie na likeplus można tyle spokojnie w jeden dzień, jak dla mnie szkoda czasu na ten serwis.
Ja zbierałem 5 zł w 2 dni....
Może się coś zmieniło, wiem tylko że z lajków nie dało się za bardzo chyba że ktoś ma dużo kont ale ja mam tylko jedno i porównując tu a na likeplus to jest przepaść, w zasadzie na lajkuj to punkty dało się zebrać tylko dzięki zrealizowaniu oferty totolotkaSmile może się coś zmieniło ale ja już postawiłem krzyżyk na tym serwisie aczkolwiek kto co lubiSmile
Ja w tym serwisie zdobiłem ok 2 tysięcy punktów, w pierwszy dzień, na drugi dzień się zaluguje a tam nie ma ani jednego... napisałem do admina, ale bez odpowiedzi... serwis nie polecam.
Mi tez nie wyplacili 7zł Big Grin hah czyli nie jestem jedyny, nie polecam
przenoszę do scamu Tongue

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
Odpowiedz