Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja tam nie polecam tego serwisu stawki mają tragiczne, przez ponad miesiąc 5zł uzbierałem gdzie na likeplus można tyle spokojnie w jeden dzień, jak dla mnie szkoda czasu na ten serwis.
Może się coś zmieniło, wiem tylko że z lajków nie dało się za bardzo chyba że ktoś ma dużo kont ale ja mam tylko jedno i porównując tu a na likeplus to jest przepaść, w zasadzie na lajkuj to punkty dało się zebrać tylko dzięki zrealizowaniu oferty totolotka może się coś zmieniło ale ja już postawiłem krzyżyk na tym serwisie aczkolwiek kto co lubi
Ja w tym serwisie zdobiłem ok 2 tysięcy punktów, w pierwszy dzień, na drugi dzień się zaluguje a tam nie ma ani jednego... napisałem do admina, ale bez odpowiedzi... serwis nie polecam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2016 15:06 przez RychuCz.)