Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
Kiedyś sobie naprawdę wysoko ceniłem eForsę. Szybko zdobywałem nowe suby i odnowienia co tydzień tylko rosły, potem tylko widziałem mega spadki odnowień mimo ze zdobywałem coraz więcej nowych subskrypcji.

eForsa napisze w odpowiedzi:
a) sprawdzimy sprawę
b) przekażemy tą informację do naszych informatyków
c) wina operatorów
d) nagle 10000 użytkowników wypisało się z subskrypcji
e) słaba nisza
f) użytkownik nic nie ma na koncie

Jak wyglądały moje początki na eforsie z subskrypcjami:
Na samym początku zaczynałem od SMS Premium i postanowiłem przejść na suby z odnowieniami.
Pierwszy tydzień pracy przyniósł odnowienia na poziomie 150zł
Kolejny tygodnie były coraz większe o kilkadziesiąt złoty - 300 --> 400 --> 500 i nawet 600zł
Potem DELIKATNIE spadało w dół, więc trochę bardziej popracowałem i udało się dojść do 800zł następnie ok.900zł
i od tamtego momentu mimo ciężkiej pracy wszystko leciało GWAŁTOWNIE w dół...

Sprawdź mój mentoring z Afiliacji i Erotyki
[Obrazek: id-user.PNG]
Mam to samo, nie wspominając już o konwersji w weekendy która spada do 0.50% , a w tygodniu bywa do 4%. Coś jest nie tak z eforsą, ale oczywiście będzie ta standardowa wypowiedź. Nisza moja nie jest słaba bo jak widać w tygodniu nowych subskrybentów jest bardzo dużo (po 100 i więcej nowych subów dziennie) stąd te 4%. Wina operatorów? Nie bo jakoś w innych serwisach problemu nie ma. Plus wolno ładujące się landing page jak i sam panel. Też się dziwie odnowieniom - dostaje nawet te odnowienia na które osoby zapisały się grubo rok temu, a nowych jest bardzo mało i często się "wypisują"
Glosy: fusek (+1)
Jak komuś dobrze idzie to przypisują sobie odnowienia, a nas ma to motywować do dalszej pracy?
WŁAŚNIE NIE, PRZEZ TO SIĘ PRACOWAĆ NIE CHCE.

Całkiem niedawno w 2 dni nałapałem lekko ponad 60 NOWYCH subskrypcji MT FREE lecz zaliczyło mi ich tylko garstkę. (fajna sztuczka dzięki której wiem ile osób się zapisało)

Z tych 60 subskrypcji zaliczyło mi tylko garstkę w panlu, a co do odnowień to max 2-3 co poniedziałek, środa, piątek.

Glosy: fusek (+1)
Nie wydaje mi się, żeby ktoś z was kłamał bo u mnie podobnie. Mimo, że nowe osoby się zapisują to odnowienia stoją w miejscu - DZIWNE! facepalmfacepalmfacepalm

sad32esadsaxc, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2017.
Nowe suby dochodzą a stare sobie przypisują Sex i wszystko stoi w miejscu.

Może czas zmienić sobie sygnaturę na:
[Obrazek: mj9v1d.gif]

A myślicie, że dlaczego w nowej extra hiper eforsie zniknęła taka rubryka ze statystyk jak " ilość aktywacji ".

Niby jak mamy wiedzieć czy ktoś sobie nie skorzystał z usługi, a np. nie miał kasy ?
(19-02-2017 17:29)samlukier napisał(a):  A myślicie, że dlaczego w nowej extra hiper eforsie zniknęła taka rubryka ze statystyk jak " ilość aktywacji ".

Niby jak mamy wiedzieć czy ktoś sobie nie skorzystał z usługi, a np. nie miał kasy ?

a byla?
w starej eforsie nie bylo nic takiego.
Inne serwisy mają opcję ile obecnie mają zapisanych użytkowników do subskrypcji i działa to genialnie.
Jak to pisała eForsa to nie jest to możliwe... jakoś u innych to działa idealnie Xpokerface

Dziwne dlaczego właśnie tak jest, że nie ma takiej informacji - czyżby łatwiej manipulować leadami? Xpokerface

sad32esadsaxc, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2017.
(19-02-2017 17:56)sad32esadsaxc napisał(a):  Dziwne dlaczego właśnie tak jest, że nie ma takiej informacji - czyżby łatwiej manipulować leadami? Xpokerface

Zdecydowanie tak

Odpowiedz