Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
To ludzie są nienormalni i to, co piszesz właśnie daje temu dowód. Chodzi o to, że ludzie porównują naliczenia z rekordowych dochodów ponad 200000$ z naliczeniami nawet większymi niż przed swapem i mówią, że to za mało. Jo robi prawidłowo, uciszy krzykaczy i będzie więcej spokoju i mniej bezsensownego bełkotu.
Glosy: Dziubla (+1)
(14-01-2015 22:24)Pitman napisał(a):  
(14-01-2015 21:11)jackthekiller napisał(a):  podejrzewam, że obecne naliczenia nie mają żadnego odzwierciedlenia w osiąganych dochodach serwisów

Jolel bardziej bawi się naszymi emocjami i uczuciami. Zarobił juz sporo a teraz chce pokazać gdzie jest nasze miejsce w szeregu

równie dobrze jutro może znowu rzucić po 100$ każdemu albo dać po 3 $ naliczeń i nic mu nie zrobimy
Niestety muszę się zgodzić. Jo czasami zachowuje sie jak rozkapryszone dziecko. Jedno mówi, drugie robi. Sam najpierw nakręca ludzi postami, że po SWAPie PV wróci z niespotykaną siłą, a później się dziwi, że ludzie mają wygórowane oczekiwania. Chociaż to, że ludzie marudzą to chyba jakaś wymówka, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że się tym tak przejmuje.

Ogólnie to podziwiam go za stworzenie takiego biznesu i jestem mu wdzięczny, że mogę sobie trochę dorobić, ale po ostatnich zawiłościach przydałaby się stabilizacja w serwisie, a nie fochanie się na ludzi.

Jack - bawi się emocjami? Zmień biznes biznesmenie Big Grin , jeśli nie rozumiesz co robi.
Pitman - czy Ty nie widzisz, że on właśnie włączył stabilizację?

Proponuję trochę ekonomi zasięgnąć.
Jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia i ludzie zawsze będą chcieli więcej. Najważniejsze żeby znaleźć jakiś złoty środek. Niewątpliwie ludzie przesadzali z narzekaniami na naliczenia. Miałem tylko na myśli, że Jo też czasami różne rzeczy pisze. Chociaż za kulisami pewnie to też inaczej wygląda i presja jest inna, więc trudno się dziwić.

Może źle zostałem zrozumiany, ale w każdym razie nie wątpie w niego i mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrą drogą. Wszystkim nam chyba na tym zależy Wink
Wlaśnie dlatego że apetyt rośnie w miarę jedzenia Jo wszelkim krzykaczom ukraca ten apetyt - i bardzo dobrze Smile
Mam szczerą nadzieje, że wszelcy krzykacze odejdą z programu ponownie, tak jak to zrobili przed restartem, po to żeby potem płakać że niepotrzebnie wychodzili z programu Huh
(14-01-2015 22:31)artekn napisał(a):  To ludzie są nienormalni i to, co piszesz właśnie daje temu dowód. Chodzi o to, że ludzie porównują naliczenia z rekordowych dochodów ponad 200000$ z naliczeniami nawet większymi niż przed swapem i mówią, że to za mało. Jo robi prawidłowo, uciszy krzykaczy i będzie więcej spokoju i mniej bezsensownego bełkotu.

W male zielone ludziki i uczciwych politykow tez wierzysz? Wink Krzykaczy uciszyc sie nie da, tam gdzie w gre wchodza pieniadze, tam ludzie traca rozum. Dlatego spokoju na forum PV nie bedzie nigdy, a bezsenownego belkotu tez niestety raczej bedzie przybywac. Dobre naliczenia? Ponarzekajmy na bannery. Slabsze naliczenia? Ponarzekajmy na nie. Nie ma powodow do narzekan? Ponarzekajmy na wszystko.

Dlatego najlepiej sprawdzac pierwszy post Jo z daily newsow, tabelki sa, wszystkie najwazniejsze info sa, a reszty forum przegladac nie ma sensu, bo jeszcze tylko czlowiek zglupieje od tych bzdur.
Glosy: emem (+1), leepek (+1), Similquak (+1)
Dziubla, jeden z niewielu użytkowników, ogarnięty w tym temacie. Big Grin
Szukam mentora który wprowadzi mnie w PaidAdverts w zamian za refa przy rejestracji.
Ja moge priv

MÓJ DZIENNIK PRACY Smile
TU NAPEWNO ZAROBISZ
Witam,wy tez dostajecie od 2-3 dni tak malo reklam?
Przeczytaj dwie ostatnie strony to będziesz wiedział co jest grane, ehhh
Odpowiedz