Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
A tak w ogóle ktoś kasę jakąś dostał z tych wypłat co robili?
(12-05-2014 09:33)mucios napisał(a):  Powtórzę pytanieSmile Czy ma ktoś zakończona wypłatę z 28 kwietnia lub później?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ja mam zakonczoną z 28 kwietniaSmile
Przelewy zatwierdzone w piątek muszą być na dziś, jeśli został zaakceptowany w sobotę to przelew bedzoe dziś zrealizowany i dotrze na wt/śr.

Info od instantera.
Ja się już ich chyba 5 razy pytałem czemu mam nadal oczekujące wypłaty to nikt nie raczy odpisać ..
(12-05-2014 10:59)jatunachwile napisał(a):  Przelewy zatwierdzone w piątek muszą być na dziś, jeśli został zaakceptowany w sobotę to przelew bedzoe dziś zrealizowany i dotrze na wt/śr.

Info od instantera.

A jak ktoś ma w tym samym banku co Instanter to by już w Piątek dostał, a jak na razie nikt się nie pochwalił.
(12-05-2014 11:11)Nju napisał(a):  
(12-05-2014 10:59)jatunachwile napisał(a):  Przelewy zatwierdzone w piątek muszą być na dziś, jeśli został zaakceptowany w sobotę to przelew bedzoe dziś zrealizowany i dotrze na wt/śr.

Info od instantera.

A jak ktoś ma w tym samym banku co Instanter to by już w Piątek dostał, a jak na razie nikt się nie pochwalił.

Było było. Śledziłem dokładnie wątek w piątek, 5-6 osób pisało że ma już na koncie Smile Tylko to grosze jakieś...
Od kiedy Instanter nie ma doładowań ??
459 zł zleconych 30 kwietnia właśnie wpłynęło. Status zakończona był w piątek. Konto mbank.
(12-05-2014 11:11)Nju napisał(a):  

Info od instantera.

Ja się chwaliłem.Dostałem w piątek instant ładną kwotę. Prawie 3k to chyba nie grosze...
"Przelewy zlecone w Piątek dotrą na konta jutro zgodnie z elixirami poszczególnych banków. Przelewy zatwierdzone w Sobotę 10 Maja, zostaną wysłane w Poniedziałek po godzinie 16 na konta wydawców. "

A gdzie jakies info o pozostalych wyplatach?
Odpowiedz