Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! » Bezpieczny, stabilny serwis z gwarancją wypłat.

Autor Wiadomość
RE: FireSub - ogólna dyskusja
Sprawdź:
Jutro wyjdą wszystkie pozostałe wypłaty.
Niestety Mobiltek tak dokładnie trzyma się terminu wypłaty za marzec, który przypada na dziś, że wypłacił na koniec dnia i kasa nie została zaksięgowana....
Ale Lipa dzisiaj jest coś Big Grin Jakaś zawiecha czy co ?
412 Unikalnych i 9 leadów...

[Obrazek: 2agug75.jpg]
@up, nie narzekaj Big Grin
ja dzisiaj sam oczom nie wierzę.. w ostatnich dniach konwersja 2-5 % a dzisiaj.

730 uu i 5 leadów Smile nieprawdopodobne... a jednak Smile
[Obrazek: 9y1mpy2tlfog.png]

Z taka konwersja to mozna pracowac Smile
witam, jestem nowym w tym serwisie, co ile wypłacacie pieniążki? np. zlecę w pon. sumę 300 zł kiedy mogę sie spodziewać przelewu?

pozdrawiam
Pieniądze można wypłacić na początku każdego miesiąca.

Jeżeli to 300 zł masz z kwietnia, a przelew zlecisz w poniedziałek to myślę że max(!) do 14 dni będą na koncie Smile

| .xXx. |

| Pomogłem? Daj reputa [Obrazek: thumbsup.gif] |
| Opinie o mnie |

| .xXx. |
No na firesubie nie widziałem gali bo nawet nie wiedziałem że była dowiedziałem się na drugi dzień jak na konto się zalogowałem facepalm
cóż zobaczymy jutro Wink

jak będzie tak jak mówicie to myślę iż spokojnie dzisiejszy zarobek pomnożę jutro razy 10

[Obrazek: 537529ca12e4f.jpg]
Myślę że to koniec dnia Smile
459 UV oraz 12 leadów.
Dobranoc! Big Grin

[Obrazek: 2agug75.jpg]
O co chodzi z tym wybieraniem numeru faktury ? Jeśli biorę ją tylko u was to zawsze podaje 1 tak ?
Co z poprzednią fakturą którą mam na mailu bo wtedy była jakaś awaria i nie można było generować .. czy wszystko z nią OK ?
To było odnośnie rachunku za kwiecień, natomiast nie mam rachunku za marzec i nie mogę go pobrać mimo, że wcześniej został wygenerowany (Faktura została usunięta-taka mam informacje gdy klikam na podgląd faktury w wiadomości otrzymanej na maila od jakieś fakturowni czy coś tam
Od ilu leadów podnosicie stawkę? Smile
Wątek zamknięty