Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
(17-01-2015 11:06)kariolmax napisał(a): Sam działam na autorskich zdjęciach doładowań i też jestem za tym, żeby tych, co z phisingu korzystają ukarać. Znam nawet jedną taką osobę
Możesz mi napisać kto to, na priv + jakoś uzasadnić. Również mogę to zgłosić przy okazji.
(17-01-2015 11:06)kariolmax napisał(a): Sam działam na autorskich zdjęciach doładowań i też jestem za tym, żeby tych, co z phisingu korzystają ukarać. Znam nawet jedną taką osobę
No to już jednego mamy, który daje zdjęcia
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2015 11:15 przez unforgivable.)
(17-01-2015 11:08)Kozaczek24 napisał(a):
Możesz mi napisać kto to, na priv + jakoś uzasadnić. Również mogę to zgłosić przy okazji.
(17-01-2015 11:06)Kozaczek24 napisał(a):
(17-01-2015 11:02)Majka napisał(a): Kozaczek chyba skorzystałeś z " darmowego doładowania", że taki cięty jesteś
Jeżeli faktycznie konta są kradzione i podszywa się "gość" pod inne osoby zgłoś administratorowi serwisu - nie wypłaci mu środków i odpowiednio ukaże.
Na FB korzysta z około 20 kont, z czego 90% jest z phishingu, pozostałe 10% to fake konta (możliwe, że nie jego - tego nie wiem). Administracji zgłaszać nie będę, bo już kiedyś zgłaszałem i nic z tego nie wyszło.
Z doładowania nie skorzystałem, bo sam zarabiam na leadmore (na filmach), ale phishing, jest karalny i nic nie będzie miał na swoją obronę.
To Ty wszędzie Hobbita wystawiasz
Wszystko ma swoje granice i faktycznie kto posuwa się za daleko (np. phishing) niech zostanie ukarany.
(17-01-2015 11:11)karor napisał(a):
(17-01-2015 11:08)Kozaczek24 napisał(a):
może próbujesz sie pozbyć konkurencji xD
Zarabiałem na FB przy swoich pierwszych krokach, jak jeszcze zaczynałem na easysubie. Teraz mam swoje strony.
Majka -> Nie wiem o co chodzi z Hobbitem (bo nawet tego na fb nie widziałem), ale mam całe strony z filmami, wysoko upozycjonowane w google. Nie potrzebuję FB jako promocji.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2015 11:15 przez Kozaczek24.)
(17-01-2015 11:13)kariolmax napisał(a): @up2 Tak, ale co po tym, jak w konkursie można wygrać, a głównym sensownym powodem, który można zgłosić to tylko phising ...
@edit: mi też to śmiedzi, że ktoś sobie konkurencję chce usunąć ...
O czym Ty mówisz? Zrozumiałbym jeszcze jak tylko w opisie dajesz, że to "darmowe doładowanie" ale jak już posuwasz się do karteczki no to...policja