(15-05-2014 14:54)Duxone00 napisał(a): To jak ktoś chce to może skorzystać z mojego pomysłu.
Inwestujemy 40zł wykupując dostęp do transmisji następnie blokujemy wejście na tą transmisję i po wypełnieniu oferty transmisja jest odblokowana przez co użytkownik z którego mamy leada cieszy się że obejrzy galę
możemy dodać np taką informację bądź tekst "Jeżeli jesteś zadowolony z naszej usługi poleć nas znajomym na facebook'u (tutaj link do polecenia)" dla pierwszych 1000 osób które nas poleci dostanie gratisowy dostęp na następną gale ksw
w tedy nie tylko my reklamujemy ale też te osoby które są zadowolone z tego że nie zostali ten jedyny raz wyje*** z kasy na fejku
Może Ja jestem jakiś inny albo ślepy (sam już nie mam pojęcia) ale z czego wiem to program KSW to nie żaden fake ^^ Osoba, po wpisaniu pinu może normalnie oglądać transmisję na żywo.
Pytanie użytkownika i odpowiedź Kiljan'a dotyczące KSW na 310 stronie:
"To dobrze. Nikt sobie nie przypomni, że tu się kiedyś nabrał na suba sms"
Odpowiedź Kiljan'a
"Akurat w tym wypadku nikt nie miał prawa czepiać się, ponieważ na nic się nie nabrał"
Więc nie wiem po co Tobie wydawać te 40 zł, chyba, że źle zrozumiałem Twój tekst