Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT.» Stabilny program! Zarabiaj od 1$ do 200$ dziennie! Z 1$ mamy 0,47$ zysku! Zarabiaj również bez inwestycji! Warto sprawdzić!
Dziś Jo podał w daily news, że jest jeszcze około 120 mln BAP debetu, a jego niwelacja przy obecnym tempie zajmie z dwa miesiące. Wtedy naliczenia w PV mają pójść jeszcze w górę Więc nasze zyski będą większe. PV bardzo dobrze się rozwija, kogo jeszcze nie ma w programie to zachęcam, bo po prostu warto
1.Miałem wczoraj prawie 200 BAP i wchodzę rano i mam 0 BAP i niby wykupione pakiety reklamowe, o co chodzi ?
Co mam zrobić by się nie wykupywały płatne pakiety reklamowe.
2.Co zrobić by dostawać zamiast 25 BAP np.50 BAP ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2014 08:57 przez Blashix.)
(04-09-2014 08:55)Blashix napisał(a): 1.Miałem wczoraj prawie 200 BAP i wchodzę rano i mam 0 BAP i niby wykupione pakiety reklamowe, o co chodzi ?
Co mam zrobić by się nie wykupywały płatne pakiety reklamowe.
2.Co zrobić by dostawać zamiast 25 BAP np.50 BAP ?
1. Pewnie zostal Ci dzis odebrany Bap tax 100 bap a reszta to za reklamy jakie dostales. Pezypominam Ci, ze jak dostajesz reklamy to automatycznie jest Ci odbierane BAP w odpowiedniej ilosci.
2. Jak jestes od niedawna w programie to dostajesz 16x25 Bap, pozniej ilosc sie zmniejszy do 8x25 Bap. Program nie moze rozdawac duzo darmowych Bap, jak ktos potrzebuje Bap to od tego sa inwestycje.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2014 09:10 przez Punter.)
Nie wiem nie znam się na tym. Co mam zrobić po prostu by mieć zamiast 25 BAP mieć 50 BAP ?
Gdzie jest opcja Account Milestones ?
do 100 reklam masz codziennie 16 reklam po 25 bap, od 101 masz dziennie 8 reklam po 25 bap
nie ma darmowych po 50 bap, możesz stanąć na powiekach i spróbować stojąc na nich mrugać może wtedy jako jedyny reklamy darmowe za 50 bap otrzymasz
nikt za darmo ci wiele nie da, ciesz się że w ogóle za darmo coś dostajesz...
chodź jak w każdym programie bez własnego wkładu szybko, daleko i z dużą kwotą na darmowych rzeczach nie pojedziesz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2014 10:55 przez xardas1020.)