Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Już nie płaci ! PTCircle 1$ dziennie z własnych klików » dowód wypłaty !

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI] ! Nowy bux PTCircle 1$ dziennie z własnych klików
Sprawdź:
Dopóki nie wypłacą wszystkich zleceń na poprzednich zasadach, to nie sprawdzimy Smile
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Zleciłem trochę temu wypłatę, jeszcze nic nie dostałem. Instant mają być, jak skończą wypłacać ręcznie. Jest jeszcze około 1000 wypłat. Admin pisał na forum.
Mam pytanie .... czego dokładnie mam zrobić sreena przy wypłacie i gdzie go wkleić??
Czy robiąc upgrade , nie można zapłacić tym co wyklikałem z reklam ?? chciałem na Deuterium poleciećBig Grin , to mam wypłacać kasę ,żeby później znów przelewać z powrotem ??-trochę bez sensu .....
No bez sensu jeszcze dodając prowizje. Ale inaczej się nie da
Chłopaki, jeżeli wpłaciłem wcześniej przez paypal 6$, a chcę wypłacić na Skrill, to nie muszę chyba wpłacać znów tych 6$ ale przez Skrill? ;p I gdzie tego screena z wpłatą zuploadować, wtf? (jak ma się zweryfikowane konto też trzeba?)

EDIT:

Cytat:Payout request refused
If you want to receive a payout via this payment processor, you should invest at least one time via this payment processor.

Jaka kur*a bzdura -.-

kamylo, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2011.
No i minął dzień 21.06 a paypala jak nie było tak nie ma ani żadnego info. Dla mnie skrill odpada z tymi ich prowizjami to dziękuję za ich usługi.

Niestety jak chcesz zmienić na inny to musisz z niego najpierw wpłacić. Czyli jak nie wpłacałeś ze skrilla a teraz chcesz na niego wypłacić to najpierw musisz te 7 $ bo z prowizją to pewnie tyle wyjdzie albo i więcej
Jutro mi się kończy Hydrogen, to stracę zarobki z 35RR i będę mógł wypłacić max 10$... świetnie kurde facepalm Na paypal się pewnie nie doczekamy

kamylo, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2011.
No i właśnie dlatego nic nie wpłacam. Nie będzie PPal to niech się bujają. Konta przedłużyć za kasę zarobioną nie można, paypala nie ma. Jak na razie muka
Czy u Was też nie da się kliknąć w reklamy? :O

dobra, ogarnęłam, to przez te reklamy z boku, włączyłam adblocka i dziabie Wink
Ta strona to jakaś totalna bzdura .... wcześniej wpłacałem 6 $ z PayPal , żeby móc w razie czego wypłacić , Pay Pal nie działa .... wpłaciłbym za pomocą BitCoin , ale pieprze to , za chwile okaże się , że BitCoin nie działa.... mam zarobione 39$ , których nie mogę wypłacić , dziś kończy mi się Hydrogen i Payout maximum per request będzie 10 $ ...WTF ???....
Wątek zamknięty