Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Zmiany w wypłatach

Autor Wiadomość
RE: Zmiany w wypłatach
Sprawdź:
Nie spamować, ja kasę mam już na koncie Smile
Mój kolega podał Tuska PESEL i dostał kase na konto.
Glosy: szamot (+1), matek697 (+1)
(22-01-2014 17:17)marcingot napisał(a):  Mój kolega podał z generatora PESEL i dostał kase na konto.

To zaproponuj mu aby poczytał o karze za fałszowanie dokumentów.
Glosy: szamot (+1), Zimusek (+1), Eldarix (+1), luxiorsan (+1), surfer0700 (+1), DawidFB (+1), Hrustus (+1), JaTuDensze (+1), piotrekprorok (+1)
dla mnie już nie zostanie siana na wypłaty Tongue
za 10min jeszcze dołożę wypłatę także dwie będą wisieć.
A jaki jest powód, że wypłaty które zostały zlecone przed zmianą formy ich wysyłania zostały anulowane ?
(22-01-2014 17:17)marcingot napisał(a):  Mój kolega podał z generatora PESEL i dostał kase na konto.

Gimbaza Angry facepalm
(22-01-2014 17:20)Vex napisał(a):  

To zaproponuj mu aby poczytał o karze za fałszowanie dokumentów.

A komu macie zamiar dane ujawniać? że ma się bać kary za sfałszowanie dokumentów? Tak poza tym to on podał fałszywe dane a dokumentami to wy się zajmujecie Lol

Kalesoniaz, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
Glosy: matek697 (+1)
Zlecił ktoś wczoraj wypłate w pko i czeka?
A zlecil ktos po 00.00 i juz dostal?
Kase na kontach będziecie mieli max do piątku więc zluzujcie gume w majtach, ok?
Glosy: matek697 (+1)
Odpowiedz