Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Temat Nieaktualny

Autor Wiadomość
RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie
Sprawdź:
Ja w niecały tydzień 2 wypłaty zleciłem. Niestety teraz jestem na minusie, bo podczas aktualizacji telefonu mi się aplikacje pousuwały i odjęło kasę, a ściągnąć ponownie nie mogę, bo poznikały już. smutny
@up
HAHA,też to mam Tongue
Założyłem drugie konto FB i poprosiłem znajomych,żeby mnie dodali(wymaga 10) i jest git Wink
Może ktoś wyjaśnić jaki adres email trzeba wpisać aby te 5 dolców przeszło na konto paypal ,bo ja wpisałem swój adres email który zatwierdziłem na koncie paypal ale nie jestem pewien czy dobrze zrobiłem??
Dobrze zrobiłeś, trzeba podać mail, który masz podpięty do paypal.
To fajno.Teraz tylko czekać.Aha filmiki 30 sekundowe są już po 2 centy i doszła fajna aplkacja za której sprawdzenie będzie 1,48 dolca.Pisze że będzie bo narazie w gogleplay nie ma tej aplikacj.Ja ostatnio wyliczyłem max 120 odtworzeń filmików bo za więcej już nie naliczało.Chyba to jest dzienny limit ale i tak 2,5 dolca dziennie w 3 godziny to nie jest tak źle.
ps.zamiast zmiany build pro można pobrać 1mobile market i tam są gry za free.
Dodam iż w 1mobile market można ściągać apki które nie są dostępne w polsce i które nie działają na telefonie ale nie wszystkie chcą się zainstalować.
na moim galaxy mini gry na procek armv7 nie zaliczają się ponieważ trzeba je na dodatek uruchomic a muj miniacz ma armv6 procek.
Czy było tak że komuś nie wypłaciło??Pytam bo dziś mija 3 dzień a na paypal nic nie przyszło.
W weekend kasy nie wysyłają. Mi dzisiaj z piątku wypłata doszła Big Grin
ok.mi też doszła około 13.00.Nie wiem jak u was ale od wczoraj zniknely mi 30 sekundowe trailery po 2 centy i narazie nic nie ma w dziale Flury.Też tak macie??
Wątek zamknięty