Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[PŁACI] neobux.com

Autor Wiadomość

Sprawdź:
SCAM, nie opłaca się już klikać, a tym bardziej inwestować, no najwyżej klikać jak dużo się kasy zbiera :-| Teraz jest BuxOut :->

jaki scam! neobux jest porządną firmą

szymek00, :mrgreen: :mrgreen:
Co ty gadasz wypłaty są

Teraz na NeoBux trzeba kliknąć wszystkie reklamy żeby zostały doliczone kliki refów. Cena wymiany poleconych z 0.05$ została zwiększona do 0.1$.

[Obrazek: 20.gif]
[Obrazek: 25570.jpg]

jozio94, wszystkie 4 :mrgreen: czy wszystkie jakie się pojawią w ciągu całego dnia (chyba nierealne)...

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

[b:-|9c842c445]Sniechu[/b:-|9c842c445], wszystkie cztery...

szymek00 napisał(a):SCAM, nie opłaca się już klikać, a tym bardziej inwestować...
A to żeś dowalił :mrgreen: :mrgreen:
Jak narazie to najbardziej pewny bux na rynku :->

Cytat:Jak narazie to najbardziej pewny bux na rynku :->

Też tak myślałem.

jozio94 napisał(a):Teraz na NeoBux trzeba kliknąć wszystkie reklamy żeby zostały doliczone kliki refów.

Trochę mnie to niepokoi...

jozio94 napisał(a):Cena wymiany poleconych z 0.05$ została zwiększona do 0.1$.

Myślałem, że neobux dużo zarabia na kupowaniu premium przez userów, ale jak widać nie bardzo...

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

Sniechu napisał(a):Myślałem, że neobux dużo zarabia na kupowaniu premium przez userów, ale jak widać nie bardzo...

Kto kupuje w NB golda wychodzi znacznie na plus, więc i w tym względzie NeoBux traci dużo.

Sniechu,
Sniechu napisał(a):Myślałem, że neobux dużo zarabia na kupowaniu premium przez userów, ale jak widać nie bardzo...
to nie o to chodzi... po prostu wymiana refów pochłaniała zbyt dużo poleconych...

Sniechu napisał(a):jozio94 napisał/a:
Teraz na NeoBux trzeba kliknąć wszystkie reklamy żeby zostały doliczone kliki refów.

Trochę mnie to niepokoi...
Moim zdaniem to dobrze, ponieważ ludzie będą klikać więcej reklam, a więcej reklam = więcej $ :-P

A, i jeszcze jedno, będą takie dni, w których ludzie którzy nie mają refów, mają mniej niż 201 refów i mniej niż 501 refów, w tych dniach tylko oni będą mogli kupować poleconych. Ułatwi to kupowanie poleconych.

Ps. jeszcze jedno :-) wzosną ceny przedłużenia poleconych Undecided.

Przepraszam że trochę chaotycznie napisany ten post :-P

Odpowiedz