Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty » AutoBot: zarabiaj automatycznie kilka $ na dzień

Autor Wiadomość
RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty
Sprawdź:
mi dziś się przyciął ale reset i działa dalej Wink

freake153, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2012.
wie ktoś jak odpalić tego bota na vps?

mam vps na linux ubuntu
Na linuxie Ci nie zadziała bo przecież bot napisany jest pod windowsa - to chyba logiczne :-)

Coś mi kiepsko idzie, 3 dzień odpalam bota mam 2k kliknięć a na koncie raptem 12 centów i 130 warcoinsów, czyli mam czekać miesiąc żeby zarobić 1-2 dolary? To się opłaca? Czy ja mam może jakiegoś pecha?
Dużo War Coins dostajesz za lvl upy. Możesz kase wygrać z War Grida ale oczywiście najwięcej kasy za refy. Po prostu każde 100 WC wydawaj na refy to zarobisz dużo więcej niż 1$ w miesiąc. Ja dostaję aktualnie 1$ na dzień a prawdopodobnie będzie jeszcze więcej Smile

Dodałem: OPIS WSZYSTKICH PRZEDMIOTÓW, KTÓRE WYLATUJĄ Z WARGRID I POTSHOT: http://adf.ly/16scIV
Mi się wydaje że szybsza wersja bota by się przydała. Bot ma za długi czas oczekiwania pomiędzy reklamami. Wtedy można by było puścić bota na godzinę aby klikał szybciej. Bo jak bot klika mało ale przez cały czas, to na logikę. Który człowiek by siedział i co 30 sekund klikał reklamę? Jedna reklama na Wargrid 5 sekund, to 15 sekund na reklamę wystarczy. Czyli 4 w minutę, a jak ja widzę to jest 2 na minutę. Oszczędzanie prądu, i moim zdaniem bardziej wiarygodne Smile Ale to do twórcy bota, z innego forum Wink
No spoko ale wiarygodne by było, że ktoś siedzi po 18h na dzień i klika praktycznie bezwartościowe reklamy cały czas? Big Grin
Właśnie o to chodzi, że aby być w top to teraz trzeba tak klikać. A jak by klikał je szybciej, to z np 18 godzin spadło by do 12, czy z 6 na 4 co by było bardziej wiarygodne Smile Przynajmniej dla mnie.
(04-03-2015 15:17)szygorski napisał(a):  Na linuxie Ci nie zadziała bo przecież bot napisany jest pod windowsa - to chyba logiczne :-)

Coś mi kiepsko idzie, 3 dzień odpalam bota mam 2k kliknięć a na koncie raptem 12 centów i 130 warcoinsów, czyli mam czekać miesiąc żeby zarobić 1-2 dolary? To się opłaca? Czy ja mam może jakiegoś pecha?

nie wprowadzaj ludzi w błąd Wink
po pierwsze to nie jest program napisany tylko pod windowsa. Bot działa na każdym systemie który posiada jave Wink

freake153, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2012.
Xzibin to ile już bocisz że ci wpada 1$ na dzień? :> Ja mam 5 refów i 0 aktywnych, zajebiście poprostu.
Boce 8-14h dziennie. Spokojnie. Mam nadzieje, że zaliczą mi WC z mojego nowego sposobu. Jak tak to jutro się nim z wami podziele bo czekam na ponad 1200 WC Big Grin
Wątek zamknięty