Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem!

Autor Wiadomość
RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem!
Sprawdź:
W dniu dzisiejszym zakończymy totalną aktualizacje ofert. Powinna być duża poprawa Smile
Życzymy wysokich zarobków!!!
Kurde.. Wyłączyłem wszystkie oferty i zostawiłem tylko tę za $0.15 z grą co trzeba grać przez min. 3 minuty by pobrać, zmieniłem opisy w postach, że ZAGRAJ min. 3 minuty by pobrać plik i kurde cisza.. Myślałem, że darmowe pobieranie ludzi bardziej zachęci niż wysyłanie drogich (jak na PL) SMS..
Tylko z tego co się zorientowałem tam też jest haczyk.. Upublicznianie swojego profilu na fejsie a tego wiele osób też nie chce robić (sam zawsze nie chciałem jak mnie znajomi do gier zapraszali itp.)

Edit.

Coś jednak lekko ruszyło.. 2x grali już w PL i 1x w Hong Kongu. Smile
Mam takie pytanie..
Czy jakoś na swoich stronach/blogach wspominacie o tym, że trzeba WYPEŁNIĆ ankietę przed pobraniem czy tylko dodajecie sam guzik np. download? I ew. zainteresowana osoba ma ''niespodziankę'' po kliknięciu na to?

Już ponad 100 postów zmieniłem na swoim blogu dodając informację, że przed pobraniem należy wybrać i wykonać ankietę a teraz się zastanawiam czy te 2 godziny nie poszły na marne.. Co prawda ludzie dalej wchodzą w mirrory po tej informacji z tego co widzę ale $ z tego póki co nie ma.
Zauważyłem przed chwilą że od kilku dni nie pokazuje mi fraz na SEO Oo
Ktoś ma podobny problem ?

leman, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2011.
http://mytrendingads.com/ref/leman - Najlepszy program revshare na chwile obecną !
No ja pierniczę czemu to znowu nie działa.. Angry
Niestety od jakiegoś czasu walczymy z awarią na serwerze FireCash, z uwagi na weekend kontakt z serwerownią jest ograniczony, a problem leży po stronie usługodawcy.
Czyli dzisiaj już nie ma co liczyć na działanie strony?
Usterka została usunięta po 23. Wszystko działa już w pełni normalnie.
Glosy: mucios (+1)
Czy tylko ja mam taki problem z gatewayami? Po którejś z ostatnich aktualizacji usunęły mi się wszystkie stare i co najgorsze nie mogę dodać nowych bo nie dodaje mi mojego obrazku tła.
(02-12-2015 22:22)cocokx napisał(a):  Czy tylko ja mam taki problem z gatewayami? Po którejś z ostatnich aktualizacji usunęły mi się wszystkie stare i co najgorsze nie mogę dodać nowych bo nie dodaje mi mojego obrazku tła.

Sprawa została przekazana do programisty, jak tylko będę coś wiedział odrazu dam Panu znać.

Pozdrawiam,
FireMedia
Glosy: cocokx (+1)
Odpowiedz