Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mi ogółem z początku wchodziły leady z programów doładowanie i iphone, w samsuni s5 miałem ponad 100 wyświetleń i około 98 unikalnych wejść ale 0 leadow. Teraz u mnie lipa z leadami ale spamujemy dalej :-D
Paypal tak jak wszystko inne wychodzi codziennie, za 2 dni paypal będzie całkowicie wypłacony, czyli 16 maja ostatecznie zakończą się wypłaty, 6 dni przed terminem, cel wykonany!
Witam, serwis wypłacalny bo chciałbym zacząć tutaj zarobek. Widzę kupę programów, ogarnięta administracja, ale potrzebuję jeszcze opinii innych, pozdrawiam
(14-05-2014 15:25)mateuszek9973 napisał(a): Witam, serwis wypłacalny bo chciałbym zacząć tutaj zarobek. Widzę kupę programów, ogarnięta administracja, ale potrzebuję jeszcze opinii innych, pozdrawiam