Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
(10-05-2014 10:19)UmcyUmcy napisał(a):  
(10-05-2014 09:27)mikiniki napisał(a):  
(10-05-2014 08:51)UmcyUmcy napisał(a):  
(10-05-2014 05:27)mikiniki napisał(a):  Mi 11k na pół a reszta może w marcu ( zależy od urzędów )
Takie info otrzymałem .
Nie na to liczyłem niestety.

Ważne że w ogole dostaniesz więc nie narzekaj.

Co może mam im jeszcze nogi całować że mi moją kasę dadzą ?
Dopiero mi wypłacili to co zainwestowałem ( choć jeszcze taj kasy nie mam na koncie )
A zarobek może wypłacą może nie - a już kiedy to nie wiadomo i oni sami nie wiedzą.
Więc jak masz mi takie głupoty pisać to lepiej nie cytuj moich postów. Bo zarobić 100zł to każdy umie. Ja mówię o naprawdę dużych inwestycjach, nie o kasie na piwo i papierosy.

5 tyś to duża inwestycja? bekabekabekabekabekabeka

To są grosze człowieku... za tyle to sobie dobry rower kupisz.

No proszę, i mamy milionera w naszych skromnych progach Smile Gdzie się tak obłowiłeś ? Na instanter.pl ? Gratulacje.
Źle mnie zrozumiałeś, jak by to była porządna firma to bym włożył nawet 10x więcej.
Sali dostali część kasy pewnie za T-mobile i Alior Bank dostał całe wypłaty Big Grin
To jest niesprawiedliwe, ze niektorzy juz dostali calosc swojej wyplaty a my tylko jakies glupie zaliczki... Ja czekam na calosc jeśli jej nie dostane do 15 maja koncze zarabianie na instanter i wam radze to samo zrobić bo to się już robi śmieszne
Cytat:Źle mnie zrozumiałeś, jak by to była porządna firma to bym włożył nawet 10x więcej.

Zacznijmy od tego że w takie firmy się nie inwestuje.Lol
(10-05-2014 10:31)blazej1128 napisał(a):  To jest niesprawiedliwe, ze niektorzy juz dostali calosc swojej wyplaty a my tylko jakies glupie zaliczki... Ja czekam na calosc jeśli jej nie dostane do 15 maja koncze zarabianie na instanter i wam radze to samo zrobić bo to się już robi śmieszne

Ja skończyłem już 3tyg temu.
I nie zarobię tam już ani złotówki, nawet jeśli mi wypłacą moje pieniądze z odsetkami.
Odp: RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
(10-05-2014 05:27)mikiniki napisał(a):  Mi 11k na pół a reszta może w marcu ( zależy od urzędów )
Takie info otrzymałem .
Nie na to liczyłem niestety.

no to ładnie, rok prawie czekania w niepewności...

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

casualsprojects, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2013.
(10-05-2014 10:34)UmcyUmcy napisał(a):  
Cytat:Źle mnie zrozumiałeś, jak by to była porządna firma to bym włożył nawet 10x więcej.

Zacznijmy od tego że w takie firmy się nie inwestuje.Lol

Każdy ma swój patent na zarobek i skończ pisać głupoty na temat tego że w takie firmy sie nie inwestuje bo sam to robisz , jak nie kasą to czasem.
Glosy: hosezbsk (+1), mikiniki (+1)
Jeden wielki cyrk Big Grin
(10-05-2014 10:56)kuba48 napisał(a):  Jeden wielki cyrk Big Grin

Bo to jest skandal po prostu. Tak się nie postępuje, pisali że wszystkie pieniądze zostaną wypłacone do 15, a teraz sami nie wiedzą kiedy wypłacą resztę zasłaniając się poważnym inwestorem ( którego pewnie nie ma ) .
Zresztą sami się przyznali że zaczęli kroić leady generowane przez nas, nie będzie lepiej z tą "firmą" tylko gorzej .
:)Ciekawe jakie niespodzianki jeszcze naszykowali dla nassmutny
Odpowiedz