Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
(15-01-2015 15:30)majkel78 napisał(a):  Jaki polecacie skracacz z maskowaniem którego szybko nie zablokuja na fejsie?

Tinyurl
Chciałbym uzyskać od was informacje, promuje ktoś program filmy online?
jak mam niby mieć stronę z filmami skoro 10linków to jest maksymalna ilość? to co wrzuce 10filmow i tyle z roboty?
(15-01-2015 15:30)majkel78 napisał(a):  Jaki polecacie skracacz z maskowaniem którego szybko nie zablokuja na fejsie?

Własny dostępny tylko dla cb Wink ewentualnie wlasna domena i przekierowanie 301 Wink
mam pytanie, po co tyle tych danych do wyplaty do wypelnienia? polowa z nich, a nawet ponad jest totalnie zbędna do wykonania przelewu...
Do samej wyplaty wystarczy nr konta, natomiast do rozliczenia z US cala reszta. To chyba jasne...nipu nie musisz wpisywac, bo juzod jakuegos czasu iidentyfikacje podatkowa stanowi pesel
(15-01-2015 16:25)Tropek napisał(a):  mam pytanie, po co tyle tych danych do wyplaty do wypelnienia? polowa z nich, a nawet ponad jest totalnie zbędna do wykonania przelewu...
Jeżeli jest, to czyli jest istotne..
Ja mam wszystko wypełnione, oprócz NIP'a rzecz oczywista jak wódka czysta.. Lol
Nie działa program pobieranie nie idzie przypisać zmiennych już się z tym męczę 2 dni albo coś z moim kontem na leadmore jest nie tak działam według instrukcji...
(15-01-2015 15:24)Majka napisał(a):  Hej, wyszły dziś jakieś wypłatki?

Wczoraj pisałem z P. Arkiem i mówił mi, że na dzisiaj nie są szykowane wypłaty. Smile Może jutro coś będzie :>
Glosy: Majka (+2)
(15-01-2015 16:38)Maciejoss20 napisał(a):  Nie działa program pobieranie nie idzie przypisać zmiennych już się z tym męczę 2 dni albo coś z moim kontem na leadmore jest nie tak działam według instrukcji...
Jak to nie działa jak działa.. Rolleyes

[Obrazek: 3byaku.jpg]
(15-01-2015 16:14)steel123 napisał(a):  Chciałbym uzyskać od was informacje, promuje ktoś program filmy online?
jak mam niby mieć stronę z filmami skoro 10linków to jest maksymalna ilość? to co wrzuce 10filmow i tyle z roboty?

Przydalaby sie wieksza liczba no ale ja robie 9 tytulowych a 10 mam uniwersalny link Smile druga sprawa majac 2 , 3 filmy mozna miec 200 zl dniowki . Ja np. Z jednego filmu od poczatku grudnia 2,5tys.

[Obrazek: 27.png]
Odpowiedz