Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
A czy ja napisałem cos w twoim kierunku? Bo nie rozumiem teraz.. Wziąłem to wszystko w ogol. Bo juz jest caly czas ta sama gadka..
No tak to odebrałem Smile Jeśli to nie do Mnie, tylko do ogółu (do którego jakby nie patrzył się teraz zaliczam) nie będę się kłócił i stawiam winę po mej stronie Smile
Doladowania telefonu 13 wejsc 3 leady
filmy online -600 wejsc 0 leady . Wiec musi byc jakis problem z tym programem .

[Obrazek: 27.png]
U mnie nic nie wpadło na programach ze stawką 6 PLN nie wiem dlaczego, ale znów programy ze stawką 4.5 zł idą po dobrej konwersji choć dziś spadła o ponad połowę.

btw. po jakim czasie odpisują w sprawie podniesienia stawki, napisałem do BOK Tongue
U mnie konwersja również tragiczna wczoraj i dziś.
(15-01-2015 13:56)AnnaKa napisał(a):  U mnie nic nie wpadło na programach ze stawką 6 PLN nie wiem dlaczego, ale znów programy ze stawką 4.5 zł idą po dobrej konwersji choć dziś spadła o ponad połowę.

btw. po jakim czasie odpisują w sprawie podniesienia stawki, napisałem do BOK Tongue

Dzisiaj mogą być jakieś problemy. Dużo osób mi pisze, że wyskakuje im błąd typu "nie prawidlowy operator" "nie poprawny kod etc". U mnie konwersja pierwszy raz od kilku dni spadła poniżej 10%, a w stosunku do dnia wczorajszego jest mniejsza o 3,7%.
Może wina leży po stronie operatorów.
Glosy: AnnaKa (+2)
Czekamy co Pan Arek odpowie na to wszystko , jakby nie bylo tyle kasy nie wpadlo...

Teraz sprawdzilem w programie filmy online , kod na wpisany numer telefonu od 10 minut nie przychodzi.

[Obrazek: 27.png]
Nie działa program pobieranie po wklejeniu przy edycji linku tego /film.zip/a:szykiryki/s:768/d:876 nic się nie zmienia cały czas mi pisze wielkość niezna i calkiem inna nazwa jest osoby wrzucającej...
Hej, wyszły dziś jakieś wypłatki?

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
Jaki polecacie skracacz z maskowaniem którego szybko nie zablokuja na fejsie?
Odpowiedz