Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: get-paid.com tylko 0.5$ minimum wypłaty(48 godzin)
(10-01-2013 20:42)tomeg8495 napisał(a): siemka czy wam też nie wyplacaja kasy ???? bo ja czekam juz ponad 5 dni i kasy nie widze i nie wiem czy robić dalej taski czy sb odpuścić stronke ??
Myślę że na spokojnie poczekaj get-paid istnieje i wypłaca od 2006 roku więc nie masz się czym martwić. Gdyby to była taka strona jak surveywage która ma dopiero 718 członków to mógłbyś się stresować, bo jest niesprawdzona jeszcze na dłuższą metę. Też zapisałem się do surveywage bo są trochę lepsze stawki, ale z drugiej strony nie ma losowania, które częściowo wyrównuje tą różnicę.
Zgadzam się z poprzednikiem Nie ma się co stresować jeszcze jak napisali na forum że będzie to będzie. Nie pierwszy raz zresztą mają poślizg. Gorzej by było jakby wogóle nie odpisywali. Co do losowania to racja chociaż niekiedy krew mnie zalewała bo już daleko po północy, człowiek siedzi żeby do dolara dobić a tu 0,02 Ale więcej razy było kilkadziesiat więc nie ma co narzekać
Payments will be processed in next 24 hours. We apologies for inconvenience and appreciate your patience.
Thanks,
Get-Paid Team.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2013 21:54 przez ciekma.)
Eh no i skończyła się moja działalność z get-paid.
Your account has been disabled. No cóż co się dało to wyciągnąłem
Szkoda tylko ostatniej wypłaty bo nie dojdzie.