Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Przypominam o grupie na facebook, których członków można zapraszać na tą chwile jest tam ok.80 osób zapraszam do dołaczania a autora tematu to przypięcie mego linku pozdrawiam
Złośliwość ludzka nie zna granic... do kilku osób powyżej wysłałem zaproszenia
i zostało mi zablokowane konto ! Mam pytanie do wszystkich pajaców co zamieszczają
linki i oczekują zaproszeń, a potem zgłaszją na Facebooku, po co to robicie ???
(03-04-2013 16:59)marcel_kk napisał(a): Złośliwość ludzka nie zna granic... do kilku osób powyżej wysłałem zaproszenia
i zostało mi zablokowane konto ! Mam pytanie do wszystkich pajaców co zamieszczają
zeby miec frajde jak banuja konta 2
dzieci jeszcze chyba nie wiedza do czego dokladnie jest ten temat i nie wiedza co wogole tutaj robia;(
wysłano dzięki dofinansowaniu z Unii Europejskiej.
(03-04-2013 16:59)marcel_kk napisał(a): Złośliwość ludzka nie zna granic... do kilku osób powyżej wysłałem zaproszenia
zeby miec frajde jak banuja konta 2
dzieci jeszcze chyba nie wiedza do czego dokladnie jest ten temat i nie wiedza co wogole tutaj robia;(
wysłano dzięki dofinansowaniu z Unii Europejskiej.
To frajda słaba, bo to nie BAN, a tylko blokada na zapraszanie przez 30 dni.
Sprzedam SMS Premium.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2013 18:43 przez marcel_kk.)
A ja mam takie pytanie odnośnie tych blokad i banów. Jak mam konto profilowe i na nim mam np 2 fanepage i gdy dostane bana na konto, to moje strony przepadają, czy jak to wtedy jest ? Da się np przed tym uratować poprzez dodanie jeszcze jednego konta jako administratora ? Czy po prostu przestać zdobywać znajomych i nie lajkować innych stron ( chodzi mi tutaj o lajkowanie przy zdobywaniu punktów na stronach typu wymiany lajków, google + itp.) z tego konta, na które mamy założone nasze strony ? Pytam, ponieważ jestem w tym zielony