Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Rozmowy o telefonach

Autor Wiadomość
RE: Rozmowy o telefonach
Sprawdź:
(03-04-2013 21:37)makingmoney napisał(a):  Wypadałoby odświeżyć temat, bo dobry!

Wszystko na tym świecie dzieje się z powodu pieniędzy, także po co zadawać pytania typu "po co wydali s4"? Smile
Od wydania S2 Samsung jest na fali, wie że jaki shit by to nie był, to ludzie będą go kupowali.
S2 to nie shit facepalm
No właśnie. Czeka mnie wybór nowego telefonu, bo ten już mi coś szwankuje. Doradzicie, co jest teraz na topie: http://www.nokaut.pl/telefony-komorkowe/? Jakiego producenta rekomendujecie?
Jeśli chodzi o producentów to moim zdaniem Samsung, HTC i Apple.

Wysłane z mojego ST21i za pomocą Tapatalk 4
ja polecam procudenta samsung
Sony

krzakol, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2012.
Polecam Apple! Jakość i stabilność na poziomie
Cytat:Polecam Apple! Jakość i stabilność na poziomie

Tylko nie Apple. Proszę nie. Powiedzmy sobie szczerze z jakiego powodu akurat jabłuszko?
Ostatnio pojawiło się już trochę nowości w świecie GSM zatem warto odświeżyć temat Smile

Widzieliście jak spadła cena za S3 a co najlepsze za S4 ? Premiera S5 sprawiła, że S4 nowe wyrwiemy już za 1200 zł ! Co sądzicie o Galaxy S5 ?
(19-04-2014 18:10)mikolaj90 napisał(a):  Ostatnio pojawiło się już trochę nowości w świecie GSM zatem warto odświeżyć temat Smile

Widzieliście jak spadła cena za S3 a co najlepsze za S4 ? Premiera S5 sprawiła, że S4 nowe wyrwiemy już za 1200 zł ! Co sądzicie o Galaxy S5 ?

Odgrzewany kotlet - żadnych nowości i pulsometr który się przyda 5 osobom.
Glosy: mikolaj90 (+1)
S5 dość ciekawy, trochę nie podoba mi się jego tył, jednak podobno bardzo jest dobry, dobrze leży w ręce. Fajny jest ten czytnik linii papilarnych. Mam aktualnie S4 i nie mam zamiaru zmieniać. Jedyny minus to jak dla mnie bateria, która pewnie nie wytrzyma długo Sad
Glosy: mikolaj90 (+1)
Odpowiedz