Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
w co grywacie? :)

Autor Wiadomość
RE: w co grywacie? :)
Sprawdź:
Cs:go Fpl Smile
Od kilku dni plemiona i pewnie za kilka dni zakończę jak nie raz to bywało Tongue

polskie: This War of Mine (trzeba przeżyć w oblężonym fikcyjnym mieście, jak Sarajewo w latach 90.; taka niby prosta gra, ale z klimatem takim, że jak stracę postać, to nie gram kilka tygodni, takie to realistyczne), Hard West (Dziki Zachód; turowa, więc niestandardowa jak na western)

z zagranicznych perełek, to Starcraft, bo udsotępnili spatchowany za darmo - Raynor i Kerrigan rządzą!
CS GO tylko i wyłącznie Smile
Uncharted na ps4, na nic innego nie starcza czasu Smile
Gry spadły na psy w tej chwili za czasów PSX'a były cudeńka tworzone. Grafika to nie wszystko. Kiedyś ścieżka dźwiękowa była na wysokim poziomie że wpadała w ucho i poruszała serca a teraz ? Raz na rok wyjdzie jakaś dobra gra :/ a tak to często wracam do starych dobrych gier Smile
League of Legends i ostatnio Player Unkown Battlegrounds.

Drugą jak najbardziej polecam, a pierwszą, może ma ktoś sposób aby się uwolnić od tego gówna? AngryJerk2
Oj grałam kiedyś w plemiona. Wciągająca gra ale do pewnego momentu. Jak praktycznie każda gra przeglądarkowa zaczęła mnie w pewnym momencie nużyć oraz zarzuciłam... Aktualnie gram sobie w wolnych farmerów. Też fajna ( i wbrew pozorom wcale nie dla dzieci).
Zastanawiałam się nad kupnem Wiedźmina ale poczytałam sobie wymagania i jednak doszłam do wniosku,że mój komputerek jest trochę za słaby na to aby to pociągnął. Tak więc gram w o wiele mniej wymagające gry
Gta Sa, Gta V, Bf1

eedmax, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2014.
Na kompie Dota 2
Na tel dungeon guardians Smile
Odpowiedz