Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[PŁACI] neobux.com

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Ja kupiłem 30 refków za 9$ i jestem zadowolony, w prawdzie jeszcze się nie zwróciły, ale mam ich już tydzień i mam ok. 5$

OK. Kupiłem 30 i razem mam juz 50. Zobaczymy jak będą klikali. ;-)

Całą zarobioną kasę w neobux mam w podpisie. Wydałem na refków 15$, więc jak widać już jestem na plusie a niedawno włączyłem autopay, więc przy całkiem niewielkich kosztach cały czas będą niezłe przychody :-P.

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

Ja zainwestowałem w NeoBux 159$... I cały czas to się zwraca :-) Teraz kupię Golden i będę miał zarobki na poziomie 8-10 $ dziennie :-)

[Obrazek: 20.gif]
[Obrazek: 25570.jpg]

Ja cały czas jadę na opcji AutPay, ale wystarczy, że ktoś nie kliknie w przeciągu 2 dni i już 1 dzień odpada...
W ten sposób straciłem już trochę reffków, ale oczywiście wypożyczam nowych na bieżąco Wink.

Opcja AutoPay działa jeśli reffki mają minimum 20 dni ważności, tak?

tak
przynajmniej tak pisze na stronie neobuxa

:!: :!: ej a każdego referka wam dodaje

mam pytanie: czy to np. jak kliknę dzisiaj po 20 to mi się liczy jako jutro? i mi normalnie kliki refków zaliczą z następnego dnia?

Czemu jak wchodze do neobuxa przez Mozille to mnie wylogowuje z konta??
A jak przez normalny Internet Explorer to normalnie wchodze...

Też coś miałem z tym nie tak, ale wyczyściłem ciastka w Firfoxie i śmiga jak nówka
Odpowiedz