Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [ZAWIESZONO, Proszę nie robić] CashbackRabat - Wpłać 23zł, Zarób 80zł za 20min pracy!
Ja dostalem taka odpowiedz - Witaj Karolu! Dziękujemy za wiadomość. Wyraziłeś się jasno, rozumiemy istotę problemu. Nie zmienia to jednak faktu, że zakup nie może zostać zarejestrowany. Za podobne transakcje nie otrzymujemy prowizji i nie możemy przyznać cashbacku, a informacja o warunkach była dostepna dla użytkowników. Pozdrawiamy, Zespół CashbackRabat.pl
Wracam do domu i robię akcje na wykopie, może się uda.
RE: [ZAWIESZONO, Proszę nie robić] CashbackRabat - Wpłać 23zł, Zarób 80zł za 20min pracy!
Rób Rób, wykopie Mnie też wydymali I jeszcze wmawiaja mi że warunki były jasne. Sami się pogrążyli tym żę innym wypłacili hajs, mimo że oferte wykonali tak samo jak my.
998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE