Zapłaciliście za to
"Poradnik jest bardzo prosty, nie ma tutaj wkładu własnego. Zarobki są różne i bardzo często zależą od szczęścia oraz naszego "starania się". Poradnik nie opisuje działania na fb czy też yt lub tego typu stronach. Praca nie jest automatyczna i żeby zarabiać musimy pracować. Jeśli przestaniemy skończy się zarobek.
Praca jest raczej łatwa i przyjemna. "
W wysłanym poradniku dopisałem na samym końcu że będą jeszcze aktualizacje i dwa boty. (Jest to jednak już moja "dobra wola" przy sprzedaży nie pisałem nigdzie że płacicie jeszcze za aktualizacje. Zapłaciliście tylko i wyłącznie za poradnik który to otrzymaliście. Przez pierwszy tydzień aktualizacje pojawiały się co dwa dni, a "większa" z botem pojawiła się tydzień po wystawieniu tematu. Nie rozumiem, myślałeś że za 35 zł będę wysyłał co dwa dni aktualizacje z nową niszą do końca życia?

Ostatecznie dałem wam (prócz samego poradnika za którego zapłaciliście) 3 nisze (w tym bota który miał wam prace ułatwić). Dodatkowo mam zamiar udostępnić wam kolejną, czwartą nisze (ostatnią aktualizacje). Jednak pracuje nad nią.
Damnt ludzie, te nastawienie mnie przeraża, człowiek chce jak najlepiej żeby każdy był zadowolony ale zawsze jest coś nie tak.. Rozumiem, z drugim botem nie wyszło, jednak nie jest to z mojej winy i za to bardzo przepraszam, mam zamiar wam to wynagrodzić, ale ponownie - naciskanie na mnie nic nie pomoże. Te nastawienie mnie przeraża.