Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kubusss prosze Cie, nie zadawaj 2x tych samych pytań skoro odpowiedź uzyskałeś od osoby, która tą myszkę posiada. Kolejne osoby również tą samą odpowiedź Ci udzieliły jak widzisz. Jeżeli jest coś w dobrej cenie co obejmie bon to bierz. Podobać ma się Tobie, a poza tym 4 zł to chyba nie majątek za którym byś płakał gdyby myszka była bee? Przynajmniej ja tak uważam. A wierz mi, że nic z tych rzeczy Made in PRC nie będzie świetne przez wieki, w którymś momencie na każdy sprzęt przychodzi koniec i trzeba zakupić nowy, a za 4 zł można zaryzykować, bo nic nie stracisz. Jak przyjdzie uszkodzona dajesz refunda i Ci oddają 4zł. Mi jak się coś podoba to biorę, ocenię jak przyjdzie, bo i tak zamawiam to wiedząc, że wszystko jest z czajna tałn i długo nie przetrwa żywota
(14-01-2015 21:19)Adriano42 napisał(a): Widział ktoś coś ciekawego do komputera/telefonu może jeszcze? Coś bym może zamówił
Zobacz może coś w moich zamówionych rzeczach znajdziesz Klik. Jest tam Czytnik kart, pen 32GB, hub 7xusb, słuchawki i myszka. Inne gadżety były na liście kilka stron wcześniej.
(14-01-2015 21:19)Adriano42 napisał(a): Widział ktoś coś ciekawego do komputera/telefonu może jeszcze? Coś bym może zamówił
Zobacz może coś w moich zamówionych rzeczach znajdziesz Klik. Jest tam Czytnik kart, pen 32GB, hub 7xusb, słuchawki i myszka. Inne gadżety były na liście kilka stron wcześniej.
Widziałem, kilka rzeczy mam zamówionych Ale szukam jeszcze coś ciekawego
No to slabo.. zarejestrowalem konto z vpna i zamowilem jedna rzecz z tych co dali zwrot, troszke lipka bo daja tyle kasy ile zaplaciles czyli 4zl a z tego 5$ Ci na gifta nie oddaja..
Zobaczymy czy wysla bo bym chcial miec druga kamerke do drona <3