Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(05-05-2014 14:16)tremen napisał(a): zaczynasz w tym serwisie?? bo nie wiem czy rachunek wystarczy czy jeszcze coś trzeba przesłać?? bo jestem w tym serwisie świeżak
Rachunek wystarczy. Jeżeli jest to pierwsza Twoja wypłata możesz dostać meila od nich z pytaniem o promocję linków...
(05-05-2014 14:16)tremen napisał(a): zaczynasz w tym serwisie?? bo nie wiem czy rachunek wystarczy czy jeszcze coś trzeba przesłać?? bo jestem w tym serwisie świeżak
Rachunek wystarczy. Jeżeli jest to pierwsza Twoja wypłata możesz dostać meila od nich z pytaniem o promocję linków...
wielkie dzięki za pomoc tak właśnie myślałem ja w 5 dni 204 zł
(05-05-2014 14:12)batman napisał(a): wyslalem im rachunek 1 maja i narazie nie ma zrealizowanej
Też wysłałem 1 maja ;P
(05-05-2014 14:14)zozols1 napisał(a): Ja wysłałem wczoraj, zobaczymy kiedy przyjdzie Moje pierwsze zarobki z neta - 384 zł
GRATULUJE !
Wątpię że dostaniemy pieniążki dziś. Prawdopodobnie jutro bądź w środę (zazwyczaj w te dni tygodnia jest płacone). Dziś nie bo Arek ma na głowie przenoszenie na nowy serwer