Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(09-02-2017 11:04)eforsa napisał(a): Panowie napiszcie na czacie, sprawdzimy to i zweryfikujemy, bo jak dotąd nie mieliśmy od nikogo innego sygnału, że coś może być nie tak.
Pisałem na czacie, to podobno wszystko okey. Jakby wpadło kilka leadów, to rozumiem, że mogłyby się te osoby wypisać z sybskrybcji, ale policzyłem i miałem tych leadów ponad 40 (tych po 3,50) i nawet jednego odnowienia, więc coś musi być nie tak.
Grubykesz Może być na prawdę wiele powodów ze względu na które tak może się dziać. Jak już pisaliśmy: do tej pory mieliśmy tylko dwa takie zgłoszenia, ale wydaje się, że ten brak odnowień jest tu spowodowany naturalnym zachowaniem uzytkowników, albo sie wypisali, albo nie mają środków na koncie. Możliwe, że część brakujących leadów wpadnie jeszcze wraz z notyfikacjami po północy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2017 11:35 przez eforsa.)
(09-02-2017 11:34)eforsa napisał(a): @[Grubykesz] Może być na prawdę wiele powodów ze względu na które tak może się dziać. Jak już pisaliśmy: do tej pory mieliśmy tylko dwa takie zgłoszenia, ale wydaje się, że ten brak odnowień jest tu spowodowany naturalnym zachowaniem uzytkowników, albo sie wypisali, albo nie mają środków na koncie. Możliwe, że część brakujących leadów wpadnie jeszcze wraz z notyfikacjami po północy.
Poczekam do jutra i sprawdzę, czy coś się poprawiło.
mozecie mi tu na forum wytłumaczyc czemu wpadło mi 4,10zł na minute połeczenia ivr bo w apnelu mam ze zarabiam 3zł za kazda rozpoczeta minute? jesli byscie tyle płacili to gdzie wasz zarobek
jak za minute dostane 4,10zł to bedzie mega na plus dla was bo to duza cena mzoecie mi to wytłumaczyc tu na forum?????