Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
ale jak bede promował jako sex telefon to gdzie mój klient sie dodzwoni??
(08-02-2017 18:14)Komandos napisał(a):  ale jak bede promował jako sex telefon to gdzie mój klient sie dodzwoni??

Czego nie rozumiesz? Dodzwonić się do call-center i w zależności czego szukał u ciebie na stronie tak operatorka będą prowadzić z nim rozmowę. Są uniwersalne.
Jakis kolo zadzwoni na sextelefon a tu odpowie mu koleś Big Grin hahah Big Grin

sad32esadsaxc, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2017.
dzwoiłem i baba sie odezwała eforso czy mogłabys powiedziec jak to działa dokładniej???
Na moje tak właśnie powinno to wyglądaćWink Na dzień dobry kilka informacji na temat ceny połączenia, a później konwersacja z miłą Panią;] Rozmowa powinna być dostosowana do użytkownika. Wydaje mi się, że sam temat zależy od rodzaju strony za jaką użytkownik płaci. Inna kwestia, że panie są, że się tak wyrażę, żywe i myśląca i będę umiały odpowiednio poprowadzić dialog, sam user też przecież może go jakoś zainicjować xD
eforsa Czy można ten sex telefon IVR promować bez strony?
(08-02-2017 19:46)aero2 napisał(a):  @[eforsa] Czy można ten sex telefon IVR promować bez strony?

W sumie nie potrzeba wstawiać stopki bo info o opłatach jest na początku połączenia

sad32esadsaxc, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2017.
ja zadzwoniłem i dostałem za 30sekund rozmowy 4.10zl ? a pisze ze 3zł niewie o co chodzi koszt polaczenia 4,90zł to co zarabia eforsa ze tyle daje
(08-02-2017 19:46)aero2 napisał(a):  @[eforsa] Czy można ten sex telefon IVR promować bez strony?

Sposób promocji tak naprawdę jest zależny jedynie od twojej inwencji twórczej. Z IVR jest taki plus, że użytkownik o cenach połączeń poinformowany jest na początku rozmowy, więc pod względem dostarczonych informacji nie powinno tu być żadnych obiekcji co do różnych form promocji. Najwazniejsze, żeby pod innymi względami nie naruszać regulaminu i prawa Wink

(08-02-2017 21:03)Komandos napisał(a):  ja zadzwoniłem i dostałem za 30sekund rozmowy 4.10zl ? a pisze ze 3zł niewie o co chodzi koszt polaczenia 4,90zł to co zarabia eforsa ze tyle daje

Napisz na czacie to wszystko wyjaśnimy Wink
Cześć, wpadają wam normalnie odnowienia z tej taryfy 3,50zł?
Odpowiedz