Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(08-05-2014 19:49)zozols1 napisał(a): Ja (wiem, że to głupie) zaczynam znów tu coś zarabiać ponieważ nie zwijają serwisu tylko mieli jakieś małe(może nie tak małe ) problemy.
Mam pytanie jakie dane mam podawać do wypłaty (jestem niepełnoletni)?
Jak zlecę wypłatę np. teraz 100 zł za jakiś czas powiedzmy 200 w potem 400 w jednym miesiącu to to wszystko się zsumuje tak?
Jak jesteś niepełnoletni to dane rodzica (osoby pełnoletniej)
Co do 2 pytania to tak, otrzymasz jedną zsumowaną wypłatę
(08-05-2014 19:49)zozols1 napisał(a): Ja (wiem, że to głupie) zaczynam znów tu coś zarabiać ponieważ nie zwijają serwisu tylko mieli jakieś małe(może nie tak małe ) problemy.
Mam pytanie jakie dane mam podawać do wypłaty (jestem niepełnoletni)?
Jak zlecę wypłatę np. teraz 100 zł za jakiś czas powiedzmy 200 w potem 400 w jednym miesiącu to to wszystko się zsumuje tak?
tak i jak dobrze liczę (a kiepski ze mnie matematyk) to dostaniesz 700zł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-05-2014 20:18 przez badii.)
Cieszymy się bardzo ! Jeszcze prosimy tylko o wyjaśnienie sprawy leadów "widmo". Dlaczego od 3 tygodni nikomu one nie przybywają ?! Prosimy o szczerą odpowiedź.
(08-05-2014 21:26)pablo123 napisał(a): Cieszymy się bardzo ! Jeszcze prosimy tylko o wyjaśnienie sprawy leadów "widmo". Dlaczego od 3 tygodni nikomu one nie przybywają ?! Prosimy o szczerą odpowiedź.
ładnie,nie odpuszczaj Może kiedyś uzyskamy odpowiedź.