Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jest tak : W programie "Pliki" po poprawnej "rejstracji" w serwisie wyskakuje komunikat "Przepraszamy,ale plik został usunięty " , a jeżeli próbujecie sami wykonać sobie leada,to go nie zalicza bo to tzw. fraud.
A ja mam do was takie pytanie , mala ankiete
Co byscie powiedzieli , na wprowadzenie na stronie glownej fires ( jeszcze przed zalogowaniem) sygnatury w ktorej widnialoby ile wyplat zostalo zrobionych i na jaka kwote(to by przyciagalo nowych userow) oraz to ile wyplat jest do zrobienia i na jaka kwote(co by nam ulatwialo zycie w takich sytuacjach jak dzis)
Up, pomysł nie jest zły z tymi "statystykami". Ale to szybko by się nie pojawiło. Ja wolę żeby pojawiły się nowe programy niż twój pomysł. A na nie poczekamy pewnie ...
(04-01-2014 00:19)AkaBaka napisał(a): Up, pomysł nie jest zły z tymi "statystykami". Ale to szybko by się nie pojawiło. Ja wolę żeby pojawiły się nowe programy niż twój pomysł. A na nie poczekamy pewnie ...
Nowy program z live streamingiem ma jeszcz wejsc w tym miesiacu
A ten pomysl to tak tylko na ulepszenie stronki , wiec pilny nie jest