Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Wątek zamknięty 
Fires.pl - wątek główny

Autor Wiadomość
RE: Fires.pl - Nowy serwis Ala EasySUB !
Sprawdź:
(03-01-2014 23:42)jaro225 napisał(a):  Jakby wyskoczył błąd, to by się nie zapisali to subskrypcji.

Moim zdaniem w plikach po wprowadzeniu numeru i podaniu pin wyskakuje cos w stylu "Usunieto plik" i o tym wlasnie mowia.Ale moge sie mylic Big Grin

WERYFIKACJE TELEFONICZNE KONT FACEBOOK GMAIL I INNYCH ZA 50 GROSZY -> http://zarabiam.com/Temat-Weryfikacja-Ko...YCH-116093
Jest tak : W programie "Pliki" po poprawnej "rejstracji" w serwisie wyskakuje komunikat "Przepraszamy,ale plik został usunięty Sad " , a jeżeli próbujecie sami wykonać sobie leada,to go nie zalicza bo to tzw. fraud.
Tak jak up, tyle, że mi się wydaje, że jak nie ma się na koncie to i tak nie zaliczy, bo jak wcześniej wspomniałem testowałem i mi nic nie zaliczyło Smile
Z tym czy ktoś ma kasę na koncie to niewiem jak jest dokładnie,ale wydaje mi się,że zalicza nawet jeśli nie ma sie kasy na koncie.
Glosy: tomswi (+1)
A mi mówią niepoprawny pin choć podają numery...o co chodzi??

Wysłane z xperii Z za pomocą Taptalk

wrnn, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2013.
A ja mam do was takie pytanie , mala ankiete Big Grin
Co byscie powiedzieli , na wprowadzenie na stronie glownej fires ( jeszcze przed zalogowaniem) sygnatury w ktorej widnialoby ile wyplat zostalo zrobionych i na jaka kwote(to by przyciagalo nowych userow) oraz to ile wyplat jest do zrobienia i na jaka kwote(co by nam ulatwialo zycie w takich sytuacjach jak dzis)Big Grin

WERYFIKACJE TELEFONICZNE KONT FACEBOOK GMAIL I INNYCH ZA 50 GROSZY -> http://zarabiam.com/Temat-Weryfikacja-Ko...YCH-116093
Up, pomysł nie jest zły z tymi "statystykami". Ale to szybko by się nie pojawiło. Ja wolę żeby pojawiły się nowe programy niż twój pomysł. A na nie poczekamy pewnie ...
@UP , ogólnie to dobry pomysł,ale wątpię,żeby wszedł w życie.
(04-01-2014 00:19)AkaBaka napisał(a):  Up, pomysł nie jest zły z tymi "statystykami". Ale to szybko by się nie pojawiło. Ja wolę żeby pojawiły się nowe programy niż twój pomysł. A na nie poczekamy pewnie ...

Nowy program z live streamingiem ma jeszcz wejsc w tym miesiacu Big Grin
A ten pomysl to tak tylko na ulepszenie stronki , wiec pilny nie jest Big Grin

Do mnie nie doszło jeszcze na pp. Będę musiał poczekać, no ale nic, dalej zarabiam..
Wink

Czekamy na nowości;p
Wątek zamknięty